Amerikaanse cocker spaniel pups met stamboom

 • Abonneren
 • Aandeel

De Amerikaanse cocker heeft een vierkantige snuit, de oren hangen vast ter hoogte van de ogen, redelijk lange nek, ogen lichtjes in amandelvorm. Bekijk de fokker vermelding van Cholwyn's. We hebben 2 hele lieve en mooie teefjes waarmee we een nestje willen fokken.

Cavalier King Charles Spaniel. Rasverenigingen geven ook vaak info over welke tests er gedaan moet en zijn en waar je meer op moet letten als je een pup aanschaft. Happy Doggy heeft een grote aantal honden en regelmatig komen er nieuwe nestjes binnen. Bekijk de fokker vermelding van Rimijali's. Ze zijn onmiddellijk beschikbaar en zijn super sociaal.

Deze 2 laatste door middel van DNA analyse. Deze 2 laatste door middel van DNA analyse. Fokkers fokkers mijn fokker advertentie hondenforum fokkers sectie Honden en puppy's puppy's hondenrassen.

Bekijk de fokker vermelding van "Flaccus". Deze 2 laatste door middel van DNA analyse.

 • Onze pups worden grootgebracht in een huiselijke sfeer omgeven door andere dieren en kinderen. Fokkers fokkers mijn fokker advertentie hondenforum fokkers sectie Honden en puppy's puppy's hondenrassen.
 • Voor meer informatie bezoek onze website of neem contact met ons op. Frauke Velghe November 25 at 1:

Herkomst en Ontstaan

Cocker Spaniel reclamebord wandbord van metaal Zeer mooi metalen reclamebord afmetingen zijn 40x30 cm verzenden mogelijk voor 5,95 binnen nl kijk ook eens bij al mijn advertenties We kijken naar de gezondheid en de uitgroei van zijn nageslacht.

Onze honden zijn onderdeel van ons gezin en leven met ons samen in huis,dus geen buitenkennels of een kennelaanbouw. We hebben zowel mannetjes als meisjes beschikbaar Onze puppies hebben een vijfvoudige vaccinatie Ze zijn ook gevaccineerd tegen hondsdolheid Onze Amerikaanse cocker pups zijn ook meervoudig ontwormd Ze hebben eveneens het Europees Paspoort en de microchip Onze pups zijn steeds geregistreerd bij het BVIRH Volledig gesociabiliseerd in huiskring We geven ook een schriftelijke garantie van 2 jaar Onze pups worden wekelijks gecontroleerd door een erkende dierenarts Onze Amerikaanse cocker pups te koop zijn alle dagen te bezichtigen.

Verzorging van de Amerikaanse Cocker De vacht van een Amerikaanse Cocker heeft nood aan een regelmatige verzorging waarbij u de oren, de borst, buik en poten goed kamt en borstelt om de vacht vrij te houden van knobbels en vuiligheid. Royal Canin Adult Cocker Spaniel hondenvoer 2 x 12 kg Goedkoop royal canin adult cocker spaniel hondenvoer 2 x 12 kg.

Zo goed als nieuw Ophalen of Verzenden.

Eukanuba Cocker Spaniel hondenvoer 2,5 kg Goedkoop eukanuba cocker spaniel hondenvoer 2,5 kg. Klik snel door naar onze website om dit product te…. Eukanuba Cocker Spaniel hondenvoer 2,5 kg Goedkoop eukanuba cocker spaniel hondenvoer 2,5 kg. Doe je dit niet dan gaan zijn haren klitten. Klik snel door naar onze website om dit product te…. Klik snel door naar onze website om dit product te….

Gezondheid en karakter zijn voor mezelf van het grootste belang. Ze zijn nagekeken door de dierenarts en hebben een goedkeuring in hun europeespaspoort. Kijk dan bij de Engelse Cocker Spaniel rasbeschrijving.

Hebben jullie een lieve reu met een zacht karakter goed in de omgang is met andere honden en mensen. Sociale hond naar mensen Klik hier om een gratis fokker vermelding toe te voegen. Opvoeding De Amerikaanse Cocker pup voedt u best liefdevol maar consequent op want hij is gevoelig voor de intonatie van de stem en voor het humeur van zijn baasje. Sociale hond naar mensen Klik hier om een gratis fokker vermelding toe te voegen.

Milo onze amerikaanse cocker, amerikaanse cocker spaniel pups met stamboom.

Meer suggesties

Wij leveren ook aan huis. Ben hele dag thuis dus krijgt de beste verzorging.. Sinds een jaar ben ik fervent op hondjes aan het passen om het gemis aan een eigen hond op te vangen. Ik ben nieuw op deze pagina, laat ik me even voorstellen Zodat de pups ook optimaal gesocialiseerd worden.

 • Ook kuilgras voor jongvee te koop.
 • Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt.
 • De pups groeien op in onze woonkamer tussen onze andere honden.
 • Houd de vacht altijd schoon en borstel hem regelmatig zodat ze goed in conditie blijft.

Ze worden in de huiskamer geboren amerikaanse cocker spaniel pups met stamboom optimaal gesocialiseerd. Ze worden in de huiskamer geboren en optimaal gesocialiseerd! Bekijk de fokker vermelding van from Range of Colours. Bekijk de fokker vermelding van from Range of Colours.

De dekking vindt plaats rond 24 maart en de pups mogen bezocht worden met aanwezigheid van ouders indien men dat wenst. Spaniels, en fok gem. De dekking vindt plaats rond 24 maart en de pups mogen bezocht worden met aanwezigheid van ouders indien men dat wenst. Ze wordt in januari 2 jaar.

Kampioensclubmatch 2018 A.C.S.N. i.s.m. Clumber Spaniel Club

Tot slot is deze hond ook zeer lief voor kinderen. De Amerikaanse Cocker wordt ongeveer 36 tot 41 cm. Stro-kalk mengsel tevens kan schrama agro op bestelling een.

Onze pups worden verkocht met garantie. Bekijk de fokker vermelding van of Swallow Castle. Bekijk de fokker vermelding van of Swallow Castle.

 • Şaban 09.07.2018 08:55

  De HondenPage wil graag goede fokkers helpen om een zo goed mogelijk baasje te vinden voor hun pups.