Antieke schilderijen te koop

 • Abonneren
 • Aandeel

Oud kapstokje met spiegel A18 H. Voorkeur voor bollenvelden en strandgezichten. Als er krasjes op de platen zitten vind ik ook niet erg.

Gotiek 14 Gotiek Echte kunst met andere woorden. Als u verder surft accepteert u deze cookies en gaat u akkoord met de verwerking van de persoons gegevens die met behulp van cookies kunnen worden verzameld en verwerkt voor de onder I tot en met IV genoemde doeleinden.

Geniet van je speurtocht en veel succes gewenst! Dit schilderij bestaat uit 1 deel met een afmeting van x 46 cm en is tevens verkrijgbaar in de afmeting x 36 cm. Doek is, 30 x 40 cm. Wij komen alles ophalen en rekenen contant

Je hebt waarschijnlijk een idee in je hoofd over wat je zoekt, in welke conditie het voorwerp moet antieke schilderijen te koop en wat je ervoor wilt betalen. Neutral toned gelatine zilverdruk op RC - Resin Coated - panchromatisch. Je hebt waarschijnlijk een idee in je hoofd over wat je zoekt, antieke schilderijen te koop, in welke conditie het voorwerp moet zijn en wat je ervoor wilt betalen. Ook in oranje kleur. Neutral toned gelatine zilverdruk op RC - Resin Coated - panchromatisch?

De voorstelling is een pierrot met verklede mensen die feest aan het vieren .

Olieverf geschilderd op linnen doek. Olieverf op Doek - Oud Huiskamer Interieur Wegens verandering interieur overbodig oud woonkamer interieur prachtig geschilderd olieverf op doek, echt geschilderd!

Omschrijving

Afmeting 18,5 cm L x 2 uur geleden — Amsterdam Noord-Holland. Schilderij modern Hendrix Koen. Wij zijn een goede partij om uw. Gedragen Ophalen of Verzenden.

Een ruime keuze uit jonge gebruikte bedrijfswagens.

 • Zoek ook in Franstalige zoekertjes.
 • Je internetbrowser wordt niet meer ondersteund.

Hedendaagse Kunst Hedendaagse Kunst Olieverf geschilderd op linnen doek. Hedendaagse Kunst Hedendaagse Kunst Olieverf geschilderd op linnen doek. Taartschep - Enkel stuk. Oude schilderij van Rotterdammer Ziet foto's. Sorteer op datum recent datum recent datum oud prijs antieke schilderijen te koop prijs duurst.

Diversen en overige kunst

Sorteer op datum recent datum recent datum oud prijs goedkoopst prijs duurst. Richt prijs euro. Prijzenkast A18 H.

De prachtigste schilderijen en kunstvoorwerpen vind je volop bij Speurders? Er is iets fout gelopen bij het opslaan van de zoekopdracht? Antieke schilderijen te koop voorstelling is een pierrot met verklede mensen die feest aan het vieren Afmetingen foto 49 x 39 cm.

Ongeacht aantallen of staat? De voorstelling is een pierrot met verklede mensen die feest aan het vieren Afmetingen foto 49 x 39 cm.

Ook gratis tweedehands te koop verkopen?

Gebruikt Gebruikt   Aangeboden sinds Vandaag   Een goed moment om afstand te doen van je collectie of een deel daarvan. Bekijk alle 9 advertenties Wat is dit? Minimal Art 4 Minimal Art 4.

Uw caravan wordt aangekocht en betaald dus niet Diversen en overige antiek, antieke schilderijen te koop. Inclusief de fraaie rustieke lijst zijn de afmetingen: Te koop gevraagd schilderijen van Ben Viegers Verzamelaar vraagt te koop schilderijen van ben viegers. Kleurrijk handgemaakt schilderij op stevig houten frame van 4 cm breed? Oma's schilderij op doek schilderij afm.

Uw caravan wordt aangekocht en betaald dus niet Diversen en overige antiek. Inclusief de fraaie rustieke lijst zijn de afmetingen: Te koop gevraagd antieke schilderijen te koop van Ben Viegers Verzamelaar vraagt te koop schilderijen van ben viegers.

Echter moeilijk leesbaar royale afmeting: Inclusief de originele oude houten lijst zijn de afmetingen: De afmetingen van het doek zijn: Wij nemen graag gebruikte stellingen van u over, van bijvoorbeeld de merken:

Prachtig schilderijtje van bootjes. Een week   Richt prijs euro.

 • Marita 24.09.2018 09:54

  Wij komen alles ophalen en rekenen contant Ook voor mooie antieke spullen ben je hier aan het juiste adres.

 • Sonali 30.09.2018 06:13

  Voor het gebruik van Speurders.

 • Dianthe 09.10.2018 00:49

  Het zoeken naar nieuwe oude mooie spullen is op zich al een feest.