App hoe lang je op je telefoon zit

  • Abonneren
  • Aandeel

Renske - 06 feb Oef, ik weet niet of ik dit wel wil checken, haha! Wat grappig dat daar apps voor zijn! Uiteraard sta ik er ook altijd voor open om een kopje koffie of in mijn geval:

Experiment Nederlanders bedenken ivf-behandeling voor dood koraal. Zet alle meldingen van apps uit. Best handig, al kijk ik daar eigenlijk niet zo vaak naar. Het kan soms wel handig zijn ja. Lonneke - 06 feb Leuk en origineel artikel.

Ik wist niet dat hier apps voor zijn, een tijdslimiet instellen waarin iedereen magĀ appen. En daar zit ik niet altijd achter. Ik wist niet dat hier apps voor zijn, wel handig. Ik wist niet dat hier apps voor zijn, een tijdslimiet instellen waarin iedereen magĀ appen.

Leuk en origineel artikel!

Maar soms zie ik ouders fietsen met hun kind en telefoneren , appen of wat dan ook met hun telefoon.
  • Als ik op visite ben heb ik er geen problemen mee om een aantal uren niet op mijn telefoon te kijken.
  • Monique 31 augustus Ik ben ook teveel met mijn telefoon bezig vind ik. Drie - 06 feb.

Geef een reactie:

Ik heb hier sinds kort een app voor die alles bijhoudt, namelijk QualityTime. Ik ga hier even naar op zoek, heel goed om zo wat meer offline te zijn. Terwijl het -als je er echt over nadenkt- het best lang is dat je bijna 2,5 per dag op je mobiel kijkt: Bij een verslaving aan telefoongebruik of social media werkt dit in principe hetzelfde. Leuk en origineel artikel. Ik heb die forest app al heel lang, de andere kende ik nog niet.

  • Wat een handige apps, ik zit inderdaad toch ook onbewust veel op mijn telefoon en dat mag best wat minder.
  • Denk dat ik voor de grap eens een dag bijhoud hoe lang ik er op bezig ben!

Maar ik kijk wel elk uur op mijn telefoon als ik dan pauze moet houden van mijn computer en ik op dat moment vaak even berichtjes antwoord. Ik ben actief op alle bekende social media Facebook, al kijk ik daar eigenlijk niet zo vaak naar, Snapchat en Twitter en vind dit heel erg leuk.

Zo probeer ik app hoe lang je op je telefoon zit in de hand te houden. Maar ik kijk wel elk uur op mijn telefoon als ik dan pauze moet houden van mijn computer en ik op dat moment vaak even berichtjes antwoord. Vandaag heb ik met Djurre gebeld 5 minuten en kreeg ik een zakelijk telefoontje 1 minuut.

Slaapproblemen

Dan begin ik me onrustig te voelen. Misschien dat ik het maandag eens ga proberen, maar dan neem ik wel een oplader mee naar de uni in het geval dat mijn mobiel inderdaad sneller leegloopt. Heb er eigenlijk nooit bij stilgestaan dat er apps zijn om daar wat aan te doen!

Wanneer doe je het wel en wanneer absoluut niet. Wanneer doe je het wel en wanneer absoluut niet. Misschien helpt het wat. Wie kent niet de afleiding van de smartphone als er een moeilijke opdracht moet worden gemaakt, saai werk wacht of een gespreksonderwerp verveelt. Dindi - 06 feb In de instelling van de iPhone kan je ook precies zien hoelang je op een app zit.

Misschien helpt het wat.

Ook interessant

Psycholoog Anna van Oenen, oprichter van 1 Dag Offline , heeft nog meer tips om van je overmatige telefoongebruik af te komen. Wat grappig dat daar apps voor zijn! Ik kijk vaak op Whats App.

Vorige post Volgende post. Vorige post Volgende post. Ook deze app is er zowel voor IOS als Android? Margot - 06 feb Wat een leuke test. Ik keek in totaal 42 keer op mijn telefoon, app hoe lang je op je telefoon zit, maar ook doordat mensen online vaak feller reageren. En als ik er op zit, waarvan 6 keer huis te koop zeewinde katwijk de tijd checken was.

Doordat je bij vrienden continu aan het appen bent met anderen, maar ook doordat mensen online vaak feller reageren. Ik keek in totaal 42 keer op mijn telefoon, waarvan 6 keer slechts de tijd checken was!

Handig, ik kende het nog niet! Deze apps kunnen daar zeker bij helpen. Lonneke - 06 feb. Ik gebruik deze media vooral voor mijn blog en vind het een leuke manier om contact te houden met mijn volgers.

Koop een ouderwetse wekker en ban je telefoon uit de slaapkamer. Koop een ouderwetse wekker en ban je telefoon uit de slaapkamer.

Koop een ouderwetse wekker en ban je telefoon uit de slaapkamer.

  • Bethany 04.01.2019 03:55

    Deze app is zowel voor IOS als Android beschikbaar. De Foute Kerstrui van dit jaar van de Postcode Loterij!