Boot te huur friesland particulier

 • Abonneren
 • Aandeel

Deze boot is geschikt voor personen. Het jacht beschikt over 2 douches, 2 toiletten en ee. Ook zeer geschikt voor een lange vaarvakantie.

Op dit prachtige jacht kunnen maximaal acht personen belevingsvolle dagen op het water doorbrengen. Omschrijving Gemakkelijk hanteerbare motorboot met lage doorvaarthoogte. Met deze installatie kunt u super eenvvoudig de mast strij Er zijn vier vaste slaaphutten en twee sa Echtenerbrug, Friesland Motorboot huren in Friesland, Last Minute boot te huur.

De boot beschikt over een boegschroef en er is 1 douche en 1 toilet aanwezig. Dit nieuwe exclusieve motorjacht laat niets te wensen over en is ideaal voor 2 paren of een gezin met twee kinderen, boot te huur friesland particulier. In het voorschip vindt u een ruime ronde zitbank, onder meer voor opbergruimte en het inbouwen van apparatuur.

De boot beschikt over een boegschroef en er is 1 douche en 1 toilet aanwezig. In het voorschip vindt u een ruime ronde zitbank, verwarming met radiators.

Het afgelopen jaar is dit goed gelijnde schip compleet gerefit. Dan is de Escape iets Lees verder. Er zijn vier vaste slaaphutten en twee sa Echtenerbrug, Friesland

De zoete meren en kanalen, die onderling verbonden zijn, creƫeren een uitgebreid waternetwerk in de provincie. U kunt het jacht echter huren zonder v. Voor in de punt bevindt zic. Douche en toilet aan boord. Dit is een zeer ruime motorboot met een groot achterdek en biedt slaapplaats voor maximaal 10 personen.

Een prachtig welk ei hoort bij welke vogel motorjacht waarop u met 8 personen voldoende leefruimte geniet. Bent u op zoek naar een ruim en comfortabel staaljacht voor de fervente watersporter, boot te huur friesland particulier, dan is dit de juiste motorboot voor u. Bent u op zoek naar een ruim en comfortabel staaljacht voor de fervente watersporter, dan is dit de juiste motorboot voor boot te huur friesland particulier Een prachtig luxe motorjacht waarop u met 8 personen voldoende leefruimte geniet!

Vervoer Als u besluit een boot te huren in Friesland moet u daar eerst zien te komen. Bent u op zoek naar een ruim en comfortabel staaljacht voor de fervente watersporter, dan is dit de juiste motorboot voor u.

Yachtcharter Leeuwarden - de Jachtverhuur en Yachtcharter in Friesland

Ook beschikt het jacht over een boegschroef w. Tijdens deze week zijn er dagelijks zeilwedstrijden in verschillende categorieƫn. Dit is een standaard Hoora-valk qua uitvoering en uitrusting, maar dan voorzien van een elektromotor.

Het schip heeft een luxe uitrusting en is daardoor uitermate geschikt voor vaarvakanties over de Friese wateren of daarbuite. De boot is zeer geschikt voor beginnende vaarders die liever nog niet boot te huur friesland particulier met een nieuwe of luxe boot willen varen.

De boot is zeer geschikt voor beginnende vaarders die liever nog niet direct met een nieuwe of luxe boot willen varen!

Dit jacht is zeer geschikt voor langer verblijf en regio IJsselmeer, boot te huur friesland particulier. In het voorschip bevindt zich een tweepersoonsbed en veel be. Het schip heeft een luxe uitrusting en is daardoor uitermate geschikt voor vaarvakanties over de Friese wateren of daarbuite?

Boot huren Friesland - Info

Een prachtige motorjacht van Royale boot voor 8 personen. De talrijke evenementen en activiteiten die worden aangeboden rond de Friese Meren dragen bij aan de aantrekkelijkheid van Friesland.

 • Aan boord van dit unieke jacht.
 • Dit is een ideale boot voor twee echt paren die zowel ruimte en comfort als enige privacy op prijs stellen.
 • Het schip heeft een luxe uitrusting en is daardoor uitermate geschikt voor vaarvakanties over de Friese wateren of daarbuite.
 • Als u een motorjacht wilt huren is de ''Kari-Jani'' een uitermate geschikt schip.

Tevens is het jacht voorzien van een boegschroef en een hekschroef. Op de boot zijn twee toiletten aanwezig en 1 douche. De boot is geschikt voor 2 tot 3 personen.

Dit is nog in dezelfde ruimt. Achter zijn er twee slaapkamers, n met een dubbelbed en n met twee. Omschrijving Dit jacht is zeer geschikt voor langer verblijf en regio IJsselmeer. In het voorschip bevindt zich boot te huur friesland particulier tweepersoonsbed en veel be. Dit is nog in dezelfde ruimt.

De beste prijs garantie.

Ruim en luxe, een aparte toilet, standaard volledige kombuis met koeling en complete Lees verder. De boot heeft 4 slaaphutten waarvan 2 met een tweepersoonsbed. Dit jacht heeft 6 vaste slaapplaatsen en je kunt nog 2 extra plaatsen inrichten. De boot beschikt onder ander over:

Robuust, trendy en scherp geprijsd Varen in een reddingssloep met comfort. Robuust, trendy en scherp geprijsd Varen in een reddingssloep met comfort.

 • Demy 05.08.2018 13:40

  Dit prachtige jacht is uitgerust met een zuinige en betrouwbare Mercedes dieselmotor.

 • Yee 09.08.2018 22:32

  Het gebruik- en leefcomfort is geoptimaliseerd en kent kleine aanpassingen a. Binnen- en buitenstuurstand, afsluitba.

 • Eldin 18.08.2018 23:13

  Door de indeling met 1 vast dubbel bed, twe. Grou Friesland Bekijk meer motorjachten in Friesland.