Camping de twee bruggen winterswijk zoover

  • Abonneren
  • Aandeel

We zijn het park helemaal niet af geweest het Pinksterweekend, maar hebben ons geen moment verveeld. Wij hebben een fantastisch weekend gehad! Kids hebben zich prima vermaakt.

Camping is erg groot, voor ons persoonlijk niet de voorkeur, wij hadden gelukkig fietsen bij, erg fijn. Alleen bij hele drukke dagen mogen de toiletten van het zwembad vaker onderhouden worden. We zaten in een chalet hooiruif wat van alle gemakken was voorzien. De camping en omgeving was super mooi. De Twee Bruggen biedt u het beste van twee werelden. Keurige camping met ruime plaatsen.

Echt een aanrader voor gezinnen. Echt een aanrader voor gezinnen. Go on an adventure with Klara the Cow Would you like to enjoy a holiday on a luxury campground in Winterswijk. Go on an adventure with Klara the Cow Would you like to enjoy a holiday on a luxury campground in Winterswijk.

In de keuken te weinig stopcontacten.

Camping De Twee Bruggen

Wij komen zeker en vast terug. Boek niet met privé sanitair. Sanitair zag er netjes uit en werd goed onderhouden. Het park is verder bijzonder schoon en het jonge personeel is vriendelijk. Of verblijft u liever in een luxe, complete lodgetent of één van onze bungalows met een heerlijk terras? Alleen bij hele drukke dagen mogen de toiletten van het zwembad vaker onderhouden worden. Voor tieners is het zwembad saai en qua activiteiten ook weinig aanbod.

Van Der Rijt Accommodatietype: Laat je horen tijdens de playbackshow En ontbijt buffet in restaurant de hoppe!. Fijn om te wandelen. Kortom; een aanrader voor gezinnen met jonge kinderen. Kortom; een aanrader voor gezinnen met jonge kinderen. Prima camping, wij hadden gelukkig fietsen bij. Fijn om te wandelen.

Voor welk heerlijk verblijf kiest u?

Binnenbad prima, buitenbad geweldig vooral de glijbaan Speeltuin zeer gevarieerd, voor jong én oud! In de keuken te weinig stopcontacten. Fijn om te wandelen. Dat betekent volop waterpret:

Sanitair is super schoon. Select an international website Zoover. Sanitair is super schoon. Van Der Peet Accommodatietype:. Sanitair is super schoon?

409 reviews Holiday park De Twee Bruggen

Speeltuin op elk veld. Fancy camping on spacious pitches? Eveneens kun je heerlijk een frietje of pizza eten!

Super leuke camping met een erg leuk zwembad. We zien dat het gedicht over zorgende handen zijn uiterste best doet met het uitbreiden en vermoderniseren van o, camping de twee bruggen winterswijk zoover.

We zijn het park helemaal niet af geweest het Pinksterweekend, hier meerdere malen melding van gedaan maar werd niks aangedaan. Wel erg klein bed voor 2 personen en een mega hard matras persoonlijke smaak maar camping de twee bruggen winterswijk zoover hebben wij er ontzettend van genoten met onze 2 jongens van 5 en 9.

Super leuke camping met een erg leuk zwembad. Stunning park with friendly people. Wel erg klein bed voor 2 personen en een mega hard matras persoonlijke smaak maar verder hebben wij er ontzettend van genoten met onze 2 jongens van 5 en 9?

401 Nederlandse reviews over Vakantiepark De Twee Bruggen

Vooral de stacaravan was gewoon uitstekend. Matras op tweepersoonsbed viel erg tegen maar verder was alles uitstekend. Van Den Elzen Accommodatietype: Veel te doen voor kinderen en Winterswijk heeft ook een leuk centrum.

Ook het zwembad erg mooi waar we heel camping de twee bruggen winterswijk zoover uurtjes hebben vertoefd maar in het hoogseizoen erg druk. Vanwege de ruimte en luxe is ons vakantiepark in Winterswijk perfect voor zowel senioren, gezinnen met jonge kinderen als liefhebbers van wandelen en fietsen. Ook het zwembad erg mooi waar we heel wat uurtjes hebben vertoefd maar in het hoogseizoen erg druk .