Camping het doevehuis kalenberg

  • Abonneren
  • Aandeel

Boek veilig online Onbezorgd zoeken en boeken. Vanuit Kalenberg kunt u schitterende fiets- en wandeltochten ondernemen en genieten van de nog steeds ongerepte natuur.

Deze gezellige groepsaccommodatie voor 30 tot 35 personen is gelegen op een schitterende locatie in Kalenberg.

Dit betekent dat u altijd de beste selectie krijgt! Echt heel erg fijn. De wc is beneden wat klein. Het dorp bestaat uit een aantal woningen aan weerszijden van de Kalenberger gracht. Wij waren met 23 personen dus ruimte genoeg.

Op elke kamer bevindt zich een kast en een wastafel.

Info met een financile bijdrage. Op elke kamer bevindt zich een kast en een wastafel. Op elke kamer bevindt zich een kast en een wastafel.

Echt heel erg fijn. Gezellig ingericht met goede keuken camping het doevehuis kalenberg uitstekende matrassen.

Meer dan 15 jaar ervaring OK Met behulp van cookies kunnen wij onze diensten leveren. Deze was ook erg vriendelijk en behulpzaam.

Company information Recreatie-Centrum "Het Doevehuis" VOF

Voeg toe aan favorieten. Wij hebben een heel gezellig weekend gehad t. Op de bovenverdieping zijn nog acht slaapkamers aanwezig. Kooijman April Wij hebben mede door het goede weer een fantastisch weekend gehad. Mooie omgeving, fijne accommodatie.

U kunt onder andere denken aan een solextocht of een puzzeltocht met de boot. De verschillende zitjes buiten zijn leuk. Wij vonden het een heerlijk huis. Informatie en contact Contact Veelgestelde vragen Verzekeringen Over ons.

Wij vonden het een heerlijk huis?

Groepsaccommodatie OV049

Een heel rustige plek aan het water. Algemene indruk Gastvrijheid Schoonmaak Faciliteiten Omgeving Prijs-kwaliteitsverhouding Henk van den Herik Augustus Mooie vakantie woning zeker als je met een grote groep bent.

We hebben met onze familie een heerlijk weekeinde gehad in een prachtige omgeving en een leuk huis. Aan al onze wensen ter plaatse werd gehoor gegeven door het naast gelegen restaurant personeel.

U kunt onder andere denken aan een solextocht of een puzzeltocht met de boot. De douchehokjes boven werden erg nat, wij gingen veel beneden douchen, wij gingen veel beneden douchen, wij gingen veel beneden douchen, wij gingen veel beneden douchen. Ook mijn camping benadrukken! U kunt onder andere camping het doevehuis kalenberg aan een solextocht of een puzzeltocht met de boot. Ook mijn camping benadrukken.

Refine search

De rondvaarttocht maakte het helemaal compleet, kortom we hebben genoten! Wij hebben een super weekend gehad. Echt heel erg fijn. Het is voor herhaling vatbaar!!!!! Maar we zijn druk bezig om de meest accurate beschikbaarheid en prijzeninformatie over de campingplaatsen te bieden, zodat we u nog meer precieze informatie kunnen bieden.

Misschien boven een douchekop met een veiligheidsknop voor stabiel warm water zou wel aangenamer zijn? Gezellig ingericht met goede keuken en uitstekende matrassen.

Keuken is niet zo ruim. Keuken is niet zo ruim. Info met een financile bijdrage, camping het doevehuis kalenberg. Info met een financile bijdrage.

Key figures Recreatie-Centrum "Het Doevehuis" VOF

Beoordelen afgeven Deel uw mening over deze camping met andere kampeerders. Fijne woonkamer met perfecte zithoek, maar ook de leuke verdeling van 4 grote tafels was perfect om in kleine groepjes spelletjes te kunnen spelen. Roest Mei Wij hebben huis zelf schoon gemaakt.

De prettige locatie, alles voldoende aanwezig. De wc is beneden wat klein? Het was een heerlijk camping het doevehuis kalenberg, het huis en de gastvrijheid van de eigenaren en het personeel van het restaurant heeft daar zeker toe bijgedragen, het huis en de gastvrijheid van de eigenaren en het personeel van het restaurant heeft daar zeker toe bijgedragen, mooi weer!

De wc is beneden wat klein.

  • Jacklyn 20.10.2018 03:01

    De verschillende zitjes buiten zijn leuk. Een prachtige accommodatie op een pracht locatie!

  • Lot 20.10.2018 14:47

    Bekijk hier al onze vakantiehuizen en laat u verrassen.