Chromecast iphone doet het niet

  • Abonneren
  • Aandeel

Mijn Chromecast en mobiel zijn beide verbonden met het zelfde netwerk. Zoek in andere antivirussoftware naar opties die zijn gerelateerd aan SSL, TLS of scannen naar versleutelde verbindingen.

Selecteer Delen in- of uitschakelen. Een oplossing voor het niet verschijnen van het Chromecast icoontje kan zijn dat je even wacht met het opstarten van de app totdat de Chromecast opgestart is.

Met mijn android telefoon kan het wel dus de chromecast werkt prima. Icoontje van chromecast verschijnt niet meer op de hbo go app. Controleer dan of je de meest recente versie hebt.

Ik keek net een filmpje op youtube via mijn telefoon, chromecast was beschikbaar maar ik streamde niet. Basisproblemen oplossen  Stap 1:

Ben me nu al twee dagen aan het frustreren…. Heb je al een account. Ik zou het ook niet aanraden om een Chromecast aan te schaffen. Heb je al een account. Hoi Peter, chromecast iphone doet het niet, dit komt omdat de chromecast aan het resetten is. Hoi Peter, dit komt omdat de chromecast aan het resetten is.

Ik kom maar niet verder. Toch zie ik het dan staan.

Nu chatten

Opnieuw installeren helpt niet. Soms kan het aan de router of het modem liggen als de chromecast geen verbinding met wifi kan maken. Had een telefoon met home erop en Horizon go. Ok, so there is a problem with the Ziggo Go app in combination with the latest Chrome firmware. Heb je helemaal geen verbinding met de tv dan kun je de knop voor de zekerheid 40 seconden indrukken.

Ik begin het behoorlijk zat te raken en sta op het punt te switchen naar Apple TV. Met hetzelfde tijdelijke codenummer als mijn Chromecast.

  • De nieuwere versies hebben allemaal een ingebouwde verlengkabel, waardoor dit de enige manier is om de Chromecast aan te sluiten.
  • Zoek in andere antivirussoftware naar opties die zijn gerelateerd aan SSL, TLS of scannen naar versleutelde verbindingen.

Or is this another one of those "zoek het maar zelf uit" situations Microsoft Intune wordt gebruikt door systeembeheerders om Android toestellen te beheren. Verwijder anders de app, bedankt Chat starten. Maar ben geen lid van preview! Maar ben geen lid van preview.

Vul je gebruikersnaam of e-mailadres in, chromecast iphone doet het niet.

Meld je aan

Ik heb 2 dagen geleden mijn cast ingesteld, alles top! Om vanaf je computer of laptop te kunnen casten heb je Google Chrome nodig, dit is een browser met ingebouwde functionaliteiten om met de Chromecast te verbinden.

Mijn wifiverbinding is overigens sterk. Selecteer uw verbonden wifi-netwerk naast de afbeelding van de wifi-balk.

Als ik dan de nieuwe vervolgens weer aanklik doet ie het wel. Als ik dan de nieuwe vervolgens weer aanklik doet ie het wel. Heb je een Android telefoon of tablet, dan kun je de app hier vinden in chromecast iphone doet het niet Play Dansen op een vulkaan lyrics Dan is de Chromecast Ultra de beste keuze.

De huidige iTV app krijgt geen Chromecast ondersteuning.

Nog steeds problemen? Probeer de volgende stappen voor uw browser

Do they read the support questions posted here? Ik heb een act dezelfde problemen als bovenstaande gevallen. Ik keek net een filmpje op youtube via mijn telefoon, chromecast was beschikbaar maar ik streamde niet.

Alles werkt maar het casten overnemen van het scherm plus geluid werkt niet.

Als je een foutmelding ziet waarin wordt aangegeven dat je de Netflix-app moet bijwerken. Ik heb nog geen datum beste apres ski hits oostenrijk wanneer Chromecast wordt ondersteund. Ik heb nog geen datum per wanneer Chromecast wordt ondersteund. Ik heb ipv4 btw. Zodra Chromecast ondersteund gaat worden via de app zal je dit probleem niet meer hebben dus daar is het wachten op.

Als je een foutmelding ziet waarin wordt aangegeven dat je de Netflix-app moet bijwerken. Als 'Sta automatisch toe dat ondertekende software inkomende verbindingen ontvangt' is ingeschakeld, moet u ervoor zorgen dat er geen vermelding voor Google Chrome in de lijst chromecast iphone doet het niet apps staat.

Basisproblemen oplossen

We kunnen wel naar de maan maar een storingsloze overdracht Google Chroom zit er nog niet in….. De beelden via chromecast krijg ik prima te zien , echter geen enkel geluid. Je kan dit zien aan het Chromecast icoontje wat in bijvoorbeeld Youtube verschijnt. Deze post loopt al twee jaar en nog steeds ondervindt iedereen dit probleem.

Als andere apparaten zoals telefoons of tablets wel kunnen castenkunt u meteen apparaten vinden. Nadat u deze wijziging heeft aangebracht, kunt u meteen apparaten vinden. Hallo, Ik hen Chromecast nu al een flinke tijd.

  • Niko 18.10.2018 19:55

    Mijn SSID's hebben verschillende namen. Kunnen jullie kijken via de 'home' app van google of jullie toevallig ook op Firmware 1.