Dieren breien voor beginners

 • Abonneren
 • Aandeel

Vertaling Engelse en Amerikaanse breitermen Denk er ook aan dat de Amerikaanse maten en termen niet altijd gelijk zijn aan de Engelse.

Leuk voor in de kinderkamer.

Tijd voor een creatief uitje! Met dit patroon kun je een knuffelkonijn breien van ongeveer 50 centimeter. Hoe moet je een knuffel aap breien?

Breipatroon beer Volgens Aussie Jean is dit beren patroon er een voor een ervaren breister. Een klein zeehondje om te breien, maar laat hem niet zwemmen, want dat gaat deze zeehond echt niet lukken.

Breipatroon beer Volgens Aussie Jean is dit beren patroon er een voor een ervaren breister, dieren breien voor beginners. Breipatroon beer Volgens Aussie Jean is dit beren dieren breien voor beginners er een voor een ervaren breister!

Breipatroon beer Volgens Aussie Jean is dit beren patroon er een voor een ervaren breister. Het is goed te doen voor beginners en maakt een leuk cadeautje om te geven. Kies dan voor bijvoorbeeld geborduurde oogjes?

Je kunt zijn buikje vullen met een tennisbal of met fiberfill.

Let dus goed op of een patroon uit Engeland of uit de Verenigde Staten komt.
 • Gelukkig kun je door te spelen met kleuren genoeg variatie in de werkjes aanbrengen; kies eens voor een felgroene kleur of paars.
 • Maar je kunt hem ook op een andere manier vullen.

Poppen breien

Breipatroon inktvis Grappig deze inktvis om te breien. Rowan free patterns Een uitgebreide collectie breipatronen, sommigen zijn ook in het Nederlands vertaald.

Je kunt kiezen uit maar liefst 42 variaties, van simpel tot wat moeilijker en van klassiek tot wat gewaagder. Twee verschillende cupcakes breien Met dit gratis breipatroon kun je twee cupcakes breien. Breipatroon gans Deze gebreide gans wordt ongeveer 13 cm groot. Breipatroon kalkoen Maak eens een gebreide kalkoen met dit breipatroon Patroon van:

 • Ook op Engelstalige sites hebben we heel veel leuke breipatroontjes voor je gevonden.
 • Breipatroon konijntje Super makkelijk om te breien dit leuke konijn. Breipatroon konijn Heel lief dit gebreide konijntje.

Knuffel Aap Breien Hoe moet je een knuffel aap breien. Hier brei je er natuurlijk direct twee of meer van. Rowan free patterns Een uitgebreide collectie breipatronen, sommigen zijn ook in het Nederlands vertaald. Knuffel Aap Breien Hoe moet je een knuffel aap breien. Hema breiboeken Gratis leuke breipatronen uit oude Hema breiboeken, dieren breien voor beginners.

Knuffel Aap Breien Hoe moet je een knuffel aap breien.

Dit gratis breipatroon geeft een leuke knuffel voor de kerst. Breipatronen Het kan soms best lastig zijn om goede breipatronen te vinden. Deze kikker dankt zijn dikke buik aan een tennisbal.

Leuke breipatronen grote en kleine poppen. Het moet eventueel ook in de was kunnen. Leuke breipatronen grote en kleine poppen. Wat dacht je van een gebreid varkentje of een roze flamingo. Het moet eventueel ook in de was kunnen? Knuffel kat breien Met dit gratis breipatroon ga je een knuffel kat breien met Phildar garen.

Leuke breipatronen grote en kleine poppen, dieren breien voor beginners.

Engelse breipatronen

Recht en averecht breien. Breien met een breiring. Kijk hier voor gratis poppen breipatronen in het Engels: De foto tutorial van Flutterby Patch laat je precies zien wat je moet doen.

Deze site maakt gebruik van cookies, klik hier voor meer informatie.

Deze gebreide gans wordt ongeveer 13 cm groot. Winter breien Brei een lekkere warme sjaal, polswarmers, dieren breien voor beginners, muts of kol met deze gratis breipatronen. Dit is dieren breien voor beginners hartstikke leuk gebreid knuffeltje om cadeau te doen. Winter breien Brei een lekkere warme sjaal, polswarmers, muts of kol met deze gratis breipatronen. Winter breien Brei een lekkere warme sjaal, polswarmers, muts of kol met deze gratis breipatronen.

Mijn digitale sleutels wijzigen vergeet je nooit meer hoe je iets hebt gemaakt. Deze gebreide gans wordt ongeveer 13 cm groot. Volgens Aussie Jean is dit beren patroon er een voor een ervaren breister.

Onze eigen breipatronen

Kuiken Kussen Breien Met dit patroon van Phildar ga je een kuiken kussen breien. Met dit breipatroon kun je een knuffel konijntje breien met strikje. Kijk hier voor meer informatie over Engelse en Amerikaanse breipatronen.

Een kikker of een van de vijf andere knuffels haken met deze leuke patronen? Een kikker of een van de vijf andere knuffels haken met deze leuke patronen. Op de site van Garnstudio vind je heel veel gratis breipatronen.

 • Kikki 14.10.2018 13:00

  Wol kopen doe je hier.

 • Sonia 17.10.2018 11:24

  Breipatroon varken Oink zegt dit vliegende varkentje van Spud and Chloƫ. Tijd voor een creatief uitje!