Directions haarverf mengen met conditioner

 • Abonneren
 • Aandeel

La Riche Directions haarverf Fire 89ml. Ook bereikbaar via WhatsApp: Dit betekent dat het haar voor het aanbrengen van de verf eerst ontkleurt of geblondeerd dient te worden.

Neem contact met ons op via: Laat de kleuring vervolgens 15 tot 30 minuten inwerken. Breng de La Riche Directions haarverf in de kleur Fire aan op vochtig, gewassen haar. Home La Riche Directions haarverf violet 89ml. Naast het feit dat de La Riche Directions haarkleuringen geen ammonia bevatten, zit er ook geen waterstofperoxide in de verf en zijn de producten niet op dieren getest.

La Riche Directions Violet haarverf is anders dan andere haarkleuringen. Breng de La Riche Directions haarverf in de kleur Violet aan op vochtig, gewassen haar. Als je een keer iets anders met je haar wilt en op wil vallen in de menigte dan is deze directions haarverf mengen met conditioner haarverf iets voor jou. Bestel je bij ons nog voor Ik zou een ander merk pakken voor deze kleur. Gebruik geen shampoo met conditioner 2in1gewassen haar.

De shampoo zal het haar de correcte zure balans geven en zorgen voor een langdurig kleurresultaat.

Snelle levering Voor

La Riche Directions Fire haarverf

Als de inwerktijd voorbij is kan het haar met een föhn gedroogd worden. Directions Colour Protecting Shampoo. Als de inwerktijd voorbij is kan het haar met een föhn gedroogd worden. Je besteld de semi-permanente haarverf op Kapperskorting. Voor een optimaal resultaat is het belangrijk dat de verf aangebracht wordt op lichtblond haar. Dit betekent dat het haar voor het aanbrengen van de verf eerst ontkleurt of geblondeerd dient te worden.

 • Beste verf, en lekker te mixen met andere kleuren! Alle prijzen zijn exclusief BTW.
 • Zorg ervoor dat de verf goed verdeeld wordt en gebruik handschoenen. Voor het aanbrengen van de verf is het belangrijk het haar te wassen met een zure pH evenwichtige shampoo.

Gebruik hiervoor een kam, een kwast of je handen, directions haarverf mengen met conditioner. Ook heel fijn in gebruik en dierproefvrij. Dit betekent dat het haar voor het aanbrengen van de verf eerst directions haarverf mengen met conditioner of geblondeerd dient te worden.

Dit betekent dat het haar voor het aanbrengen van de verf eerst ontkleurt of geblondeerd dient te worden. Dit betekent dat het haar voor het aanbrengen van de verf eerst ontkleurt of geblondeerd dient te worden! Semi-permanente kleuring Breed kleurenpalet Niet getest op dieren Geen dekking op wit of grijs haar Haarkleuring zonder oxidatie Geen extra verzorging nodig Inhoud: Als de inwerktijd voorbij is kan het haar met een fhn gedroogd worden.

De extreme haarverf in pastavorm dekt niet op wit of grijs haar!

Description

Heb je als doel een felle kleur haar te creëren? Fake Septum Ring Surgical Steel. Semi-permanente kleuring Breed kleurenpalet Niet getest op dieren Geen dekking op wit of grijs haar Haarkleuring zonder oxidatie Geen extra verzorging nodig Inhoud:

Klik  directions haarverf mengen met conditioner voor een overzicht van alle kleuren. Klik  hier voor een overzicht van alle kleuren. Je besteld de semi-permanente haarverf op Kapperskorting. Door enorme drukte bij PostNL kan je bezorging langer onderweg zijn.

Nu is het tijd om de verf met lauwwarm water uit te spoelen. De extreme haarverf in pastavorm dekt niet op wit of grijs haar.

La Riche Directions Violet haarverf

Ga voor een out of the box look met de vuurrode haarkleuring van La Riche! De shampoo zal het haar de correcte zure balans geven en zorgen voor een langdurig kleurresultaat. Door enorme drukte bij PostNL kan je bezorging langer onderweg zijn.

Klik  hier voor een overzicht van alle kleuren. Nu is het tijd om de verf met lauwwarm water uit te spoelen.

Er is een technisch probleem met de inschrijving op onze nieuwsbrief. La Riche Directions Fire haarverf is anders dan andere haarkleuringen, directions haarverf mengen met conditioner.

Heb je als doel een felle kleur haar te creren. De semi-permanente haarverf bevat geen ammonia, waterstofperoxide en is niet op dieren getest.

La Riche Directions Fire haarverf is anders dan andere haarkleuringen. La Riche Directions Fire haarverf is anders dan andere haarkleuringen. Heb je als doel een felle kleur haar te creren.

Speciaal aanbevolen voor jou

De shampoo zal het haar de correcte zure balans geven en zorgen voor een langdurig kleurresultaat. De semi-permanente haarverf bevat geen ammonia, waterstofperoxide en is niet op dieren getest. Directions Colour Protecting Shampoo.

Als de inwerktijd voorbij is kan het haar met een fhn gedroogd worden. Dit maakt de kleuring beter houdbaar. De semi-permanente haarverf is verkrijgbaar in 33 opvallende kleuren en bevat geen ammonia.

 • Melle 08.01.2019 18:39

  Nieuwsbrief Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief. Voor een optimaal resultaat is het belangrijk dat de verf aangebracht wordt op lichtblond haar.

 • Annouk 16.01.2019 07:37

  Available colors Dark Tulip.

 • Richella 20.01.2019 15:23

  Dit maakt de kleuring beter houdbaar.