Een beroerte krijgen in het duits

  • Abonneren
  • Aandeel

Daarnaast wordt de bloeddruk opgemeten. U hebt een beroerte gehad.

Jouw internetgedrag kan door deze derden gevolgd worden door middel van deze tracking cookies. Bij een beroerte is een snelle behandeling van levensbelang. T peuvent causer les clignements. Voorbeelden zien voor de vertaling crise cardiaque Zelfstandig naamwoord - Vrouwelijk 34 voorbeelden met overeenstemmingen. Voorbeelden zien voor de vertaling embolie Zelfstandig naamwoord - Vrouwelijk 12 voorbeelden met overeenstemmingen.

Sluit u aan bij Reverso, het is gratis en gemakkelijk! Toen dit met mijn oom gebeurde was het een beroerte.

Alleen in het ziekenhuis op een stroke-unit kan door onderzoek de diagnose gesteld worden. Votre homme a eu une attaque. Voorbeelden zien voor de vertaling crise cardiaque Zelfstandig naamwoord - Vrouwelijk 34 voorbeelden met overeenstemmingen. Alleen in het ziekenhuis op een stroke-unit kan door onderzoek de diagnose gesteld worden.

Alleen in het ziekenhuis op een stroke-unit kan door onderzoek de diagnose gesteld worden. Bij een beroerte gaat er iets een beroerte krijgen in het duits in de hersenen.

Een beroerte heeft vaak ingrijpende gevolgen.
  • Je kunt alles in de Gids bewaren om later terug te lezen, of om te delen. Als je de website verlaat, worden de gegevens verwijderd.
  • Voorbeelden zien voor de vertaling accident cérébrovasculaire 4 voorbeelden met overeenstemmingen. Als je geen toestemming geeft, word je doorgestuurd naar een ander deel van de website.

Für 'beroerte' wurden 12 Übersetzungen gefunden:

Sluit u aan bij Reverso, het is gratis en gemakkelijk! De moeder van m'n vriendin heeft een beroerte gehad. Registreer om meer voorbeelden te zien Inschrijven Aanmelden. Voorbeelden zien voor de vertaling apoplexie Zelfstandig naamwoord - Vrouwelijk 10 voorbeelden met overeenstemmingen.

Voorbeelden zien voor de vertaling infarctus Zelfstandig naamwoord - Mannelijk 18 voorbeelden met overeenstemmingen. De hersenen zijn het regelcentrum van ons lichaam. Dit heet een beroerte.

Calme-toi ou tu vas faire une attaque. On peut mme plus avoir une attaque tranquille Had ik dit maar gekund voor z'n beroerte. Calme-toi ou tu vas faire une attaque. Gevolgen beroerte Een beroerte heeft vaak ingrijpende gevolgen. Daarnaast wordt de bloeddruk opgemeten.

Herken de signalen

Uw zoekopdracht kan naar informele uitdrukkingen leiden. President, uw vader heeft een zware beroerte gehad. Votre homme a eu une attaque.

C'est arriv mon oncle lorsqu'il a eu une attaque. De moeder van m'n vriendin heeft een beroerte gehad. Gabriel Hewitt a eu une attaque hier! De moeder van m'n vriendin heeft een beroerte gehad. De moeder van m'n vriendin heeft een beroerte gehad.

De moeder van m'n vriendin heeft een beroerte gehad.

Herken de symptomen

Dit voorkomt blijvende schade. Als je geen toestemming geeft, word je doorgestuurd naar een ander deel van de website. Gabriel Hewitt a eu une attaque hier. Er zijn ook veel veranderingen die minder zichtbaar zijn, maar wel een grote impact hebben op het leven van de patiënt en vaak ook op de mensen om hem heen.

Voorbeelden zien voor de vertaling accident vasculaire crbral Zelfstandig naamwoord 48 voorbeelden met overeenstemmingen. De moeder van m'n vriendin heeft een beroerte gehad. De moeder van m'n vriendin heeft een beroerte gehad. Le prsident a eu une attaque.

Herken de signalen Meestal een beroerte krijgen in het duits een beroerte je plotseling? Je kunt niet eens meer rustig een beroerte krijgen. Je kunt niet eens meer rustig een beroerte krijgen. Voorbeelden zien voor de vertaling accident vasculaire crbral Zelfstandig naamwoord 48 voorbeelden met overeenstemmingen.

Wat is een beroerte?

Bij een beroerte gaat er iets mis in de hersenen. Cela expliquerait la perte de vision - et puis l' attaque. Bewaar hele pagina Bewaar een gedeelte van de pagina Selecteer de onderdelen die je wilt opslaan.

En uiteindelijk krankzinnigheid en of een beroerte. Alleen dan kan iemand goed behandeld worden. En uiteindelijk krankzinnigheid en of een beroerte.

  • Marshall 03.11.2018 22:45

    Votre mère a eu une attaque.