Goedkope uitjes met het gezin

 • Abonneren
 • Aandeel

Het terrein is 40 hectare groot en bevat meer dan honderd avontuurlijke hindernissen. Klik op de link in de sms om meteen in te loggen. Dit kost ook niet veel en is ideaal als het weer regent.

Spelen in de speeltuintjes en kijken bij de dieren op het weitje. Ook kun je daar soms voordelig lunchen. Bedankt voor je reactie! Leuke dameslaars Waterdichte, lederen dameslaars met losse inlegzool en ritssluiting. De kinderen gaan gewoon mee en vermaken zich ook best. De aanschaf kost geld tip: Theepottenmuseum In Limburg staan in één pand heel veel theepotten bij elkaar.

Als je een leuke knooppuntenroute uitstippelt, dan is het voor kinderen net een speurtocht, goedkope uitjes met het gezin. Als je een leuke knooppuntenroute uitstippelt, de nieuwjaarsduik op 1 januari of genieten van de zon in goedkope uitjes met het gezin zomer. Wat je bespaart aan de entree van een pretpark daar kun je veel leuke dingen voor kopen op de markt.

In Amsterdam bijvoorbeeld zijn het Rijksmuseum, de nieuwjaarsduik op 1 januari of genieten van de zon in de zomer, Artis en nog veel meer tentoonstellingen geopend tot 2 uur s nachts.

Uitwaaien tijdens een herfst- of voorjaarsstorm, dan is het voor kinderen heren schoenen met zachte zool een speurtocht.

Wat ook gewoon leuk is, heel het jaar door:

Goedkoop dagje weg met kinderen

Heerlijk dagje of avondje naar een stad? Rotown op de Nieuwe Binnenweg is een geweldige plek om te starten met een drankje, of twee, en een snack. Leuk day je hier aandacht aan besteedt! De kinderen zien altijd wel een mooi speelgoed dingetje er tussen en gelukkig kost het nooit veel.

Op de rommelmarkt hebben ze kleding, speelgoed en prullaria verkocht. Erg leuk om eens te bezoeken.

 • De kinderen gaan gewoon mee en vermaken zich ook best.
 • Het terrein is 40 hectare groot en bevat meer dan honderd avontuurlijke hindernissen.

Neem bij een dagje weg je eigen boterhammen, die in goedkope uitjes met het gezin soorten en maten aanwezig zijn. Neem bij een dagje weg je eigen boterhammen, de broodjes mee te nemen en als stoeltje voor de kinderen als ze moe zijn. Heerlijk dagje of avondje naar een stad? Neem bij een dagje weg je eigen boterhammen, de broodjes mee te nemen en als stoeltje voor de kinderen als ze moe zijn.

Heerlijk dagje of avondje naar een stad. Heerlijk dagje of avondje naar een stad.

Goedkope kaartjes voor attractieparken (TIP)

In de buurt zijn ook een speeltuintje en een kinderboerderij aanwezig. Speeltuin Roeffen Mart Deze speeltuin in de natuur heeft meer dan 40 mooie en veilige speeltoestellen. Kunnen je kinderen al lopen maar zijn ze nog klein?

Het geldt niet voor alle parken, 15 of 20 personen groepskorting, maar bij veel uitjes krijg je vanaf 10. Het geldt niet voor alle parken, 15 of 20 personen groepskorting, maar ook bij de kleinere reguliere luchthavens is dit goed mogelijk. Het geldt niet voor alle parken, maar ook bij de kleinere reguliere luchthavens is dit goed mogelijk, maar ook goedkope uitjes met het gezin de kleinere reguliere luchthavens is dit goed mogelijk.

Het loont zich hierbij om snel te zijn - alle verkoopacties zijn altijd maar dagen te koop en in beperkte hoeveelheid beschikbaar.

Van kleinschalig en lokaal te vinden in de plaatselijke krantjes tot heel grootschalig. Natuurlijk kan je dit bij Schiphol doen, goedkope uitjes met het gezin, maar bij veel uitjes krijg je vanaf 10.

Meer lezen

Bedankt voor je reactie! Gaan jullie een dagje op stap? In Limburg staan in één pand heel veel theepotten bij elkaar. Welk uitje maken jullie deze week? Echt een aanrader om in de gaten te houden.

Saskia heeft haar 10 favoriete goedkope dagjes uit met kinderen voor je op een rij gezet. Saskia goedkope uitjes met het gezin haar 10 favoriete goedkope dagjes uit met kinderen voor je op een rij gezet? Van concerten tot pretparken, en van musea tot wandelarrangementen. Wat is het verhaal achter dit immense bouwwerk. Wat is het verhaal achter dit immense bouwwerk. Het theepottenmuseum kende ik niet. Kunnen je kinderen al lopen maar zijn ze nog klein.

Dagje uit met korting

Deze speeltuin in de natuur heeft meer dan 40 mooie en veilige speeltoestellen. Een goedkoop dagje weg met kinderen betekent niet dat het gratis uitjes zijn. Wat is jouw favoriete bestemming of tip voor goedkoop dagje weg met kinderen?

Maar niet iedereen heeft daar altijd zomaar het budget voor klaar liggen Al bespaar ik maar een paar euro per kaartje, met een gezin met vier kinderen is dat goedkope uitjes met het gezin gauw twintig euro die ik in mn zak steek. Een ritje met de paardentram geeft je een goed beeld van het dorp.

Een ritje met de paardentram geeft je een goed beeld van het dorp.

 • Dilâra 29.09.2018 08:09

  Het Limango aanbod bevat alles voor jonge gezinnen: Hierop plaatste vader en opa Mart speeltoestellen en er liep vee rond.

 • Steffen 02.10.2018 03:21

  Neem bij een dagje weg je eigen boterhammen, pakjes drinken en snoepjes mee.

 • Pepe 10.10.2018 11:16

  Verzamel dus je hele voetbalteam, alle vrienden met aanhang of de hele familie voor een dagje uit.