Het boek van sinterklaas maken

 • Abonneren
 • Aandeel

Elke keer zul je zien dat je een paar bladzijdes uit het vakje van het boek kunt verwijderen. Toon meer Toon minder.

Gaby Kuijpers Sinterklaas - Alles wat je wilt weten 10, Character Personage Geen personage. Overzichtelijke lay-out met teksten in een duidelijke letter, traditionele kleurentekeningen en kleurenfoto's. Samenvatting Met dit prachtige Sinterklaasboek wordt de voorbereiding op het heerlijke avondje een spannende en feestelijke periode voor de hele familie.

Als het boek op wordt geslagen zal eerst jou gedicht te zien zijn. Sintboek Ruddervoorde 2 december Ik raad dit product aan.

Sanne de Bakker Sinterklaas zonder baard 12,50 11, Nu zijn er 2 manieren om het boek van de buitekant te versieren.

Sanne de Bakker Sinterklaas zonder baard 12,50 11, Nu zijn er 2 manieren om het boek van de buitekant te versieren. Het is misschien leuk om het boek van Sinterklaas na te maken.

Hierdoor ontstaat een iets dikkere bladzijde waar je jou gedichtje op staat. Samenvatting Met dit prachtige Sinterklaasboek wordt de voorbereiding op het heerlijke avondje een spannende en feestelijke periode voor de hele familie. Het beste is als je de eerste paar bladzijdes die niet kappot gesneden zijn aan elkaar te plakken.
 • Rikky Schrever Het boek van de kerstman 15, Dit vierkant gaan we uitsnijden met een scherp mes.
 • Rikky Schrever Het boek van de kerstman 15,

Aan de slag

Recensie s Voor alle kinderen die vol verwachting uitkijken naar de aankomst van Sinterklaas is er nu dit vrij grote boek waarin alles te vinden is over de sint: Houd wel een beetje speling over met het kaftpapier zodat het boek nog dicht kan. Nu teken je een rand om het boek, en houd je ongeveer 10cm ruimte over aan de zijkanten en boven- en onderkant.

Neem een groot oud boek dat niet meer gebruikt wordt. Erica78 4 oktober Hiervoor kunnen we kaftpapier gebruiken.

 • Samenvatting Met dit prachtige Sinterklaasboek wordt de voorbereiding op het heerlijke avondje een spannende en feestelijke periode voor de hele familie. Mattias De Leeuw Sint op komst!
 • Overige kenmerken Extra groot lettertype Nee Geslacht Unisex.

Breng me op de hoogte Op verlanglijstje. Breng me op de hoogte Op verlanglijstje. Kathleen Amant Lieve Sinterklaas 13, Recensie s Voor alle kinderen die vol verwachting uitkijken naar de aankomst van Het boek van sinterklaas maken is er nu dit vrij grote boek waarin alles te vinden is over de sint: Nieuwere post Oudere post Homepage. Let op dat je niet door de achterkant van het boek snijdt.

Let op dat je niet door de achterkant van het boek snijdt.

Plak het gedicht gewoon op de eerste bladzijde van het boek. Neem een groot oud boek dat niet meer gebruikt wordt. Loek Koopmans Het boompje 14,

Kathleen Amant Lieve Sinterklaas 13, Nu gaan we met het mes over de lijnen van het vierkant snijden. Kathleen Amant Lieve Het boek van sinterklaas maken 13, Nu gaan we met het mes over de lijnen van het vierkant snijden.

Kathleen Amant Lieve Sinterklaas 13, Nu gaan weer in wijk bij duurstede met het mes over de lijnen van het vierkant snijden. Een stanleymes werkt het beste.

Klantenservice

Kathleen Amant Lieve Sinterklaas 13, Ik weet zeker dat we dit sinterklaasboek elk jaar weer tevoorschijn zullen halen. Het Grote Boek van Sinterklaas 23, Hierboven op leggen we het het boek en slaan deze open.

Hiervoor kunnen we kaftpapier gebruiken.

Doe dit aan de voor en achterkant en hij ziet er al meteen heel mooi uit. Alle prijzen zijn inclusief BTW en andere heffingen en exclusief eventuele verzendkosten en servicekosten. Alle prijzen zijn inclusief BTW en andere heffingen en exclusief eventuele verzendkosten en servicekosten. Doe dit aan de voor en achterkant en hij ziet er al meteen heel mooi uit! Doe dit aan de voor en achterkant en hij ziet er al meteen heel mooi uit. Het boek is heel compleet met een maandplanner, gedichtjes, strips, alles over en voor de intocht en nog heel veel meer, gedichtjes, spelletjes, recepten, het boek van sinterklaas maken, liedjes, gedichtjes, alles over en voor de intocht en nog heel veel meer, verhaaltjes.

Als het boek coffeeshop magic den haag openingstijden wordt het boek van sinterklaas maken zal eerst jou gedicht te zien zijn.

Recensie(s)

In die handschoen zit, verdiept, een fonkelende robijn. Mattias De Leeuw Sint op komst! Leg het kaftpapier neer op tafel met de gekleurde kant naar onder toe.

Als het boek op wordt geslagen zal eerst jou gedicht te zien zijn. Nu gaan we een vierkant of rechthoek te tekenen in het boek. Als het boek op wordt geslagen zal eerst jou gedicht te zien zijn.

 • Lummetje 15.05.2018 01:58

  Leg het kaftpapier neer op tafel met de gekleurde kant naar onder toe. Je kan ook gewoon een gekleurd vel papier pakken en het op de kaft plakken van het boek.

 • Jolieke 24.05.2018 08:53

  Sla het boek open en blader een paar bladzijdes verder.