Het weer in hermagor zoover

  • Abonneren
  • Aandeel

We hadden een prachtige, ruime, plek. You can take a look at 5 videos of Campsite Schluga Hermagor.

Het enige waar ik echt boos om ben is de dure betaalde Wi-Fi die voor geen meter werkt. Conclusie, aardige camping maar niet voor ons. Indeling van de camping doet helaas wat ongezellig-schaakbordachtig aan.

Bij aankomst op de camping is de toegezegde plek niet beschikbaar. Restaurant op de camping is lekker. Animatie hebben wij weleens beter gezien. Zwembad op de camping klein maar prima om af te koelen.

Meer op 4 km afstand. Meer op 4 km afstand. Een erg onpersoonlijke receptie. Meer op 4 km afstand. Meer op 4 km afstand.

Sanitair was niet het nieuwste, maar werd goed schoongehouden! Restaurantje was druk, als je buiten wilt zitten moest je echt reserveren.
  • Plaatsen zijn daarentegen wel mooi vlak. We hadden een prachtige, ruime, plek.
  • We hadden een KärntenCard gekocht bij de receptie en hebben dan ook veel uitstapjes gemaakt. Weinig kennis en informatie over omgeving.

De 'gezellige' hoekjes en bochtjes ontbreken volledig. Vriendelijke check-in, onvriendelijke check-out, camping verkeert in puike conditie. Het enige waar ik echt boos om ben is de dure betaalde Wi-Fi die voor geen meter werkt. We hebben wel genoten. Wellnessvoorzieningen zijn weliswaar kleinschalig, maar wel compleet.

  • Zwembad is echt bedoeld om even in te zwemmen.
  • Het enige jammere was dat Hermagor niet heel gunstig ligt voor de diverse uitstapjes, het was best een eind rijden iedere keer, maar ach dat heeft ons er niet van weerhouden.

We hebben ons prima vermaakt en komen hier zeker nog eens terug! Het is een grote camping met een redelijk zakelijk gehalte. Navraag of we mochten verkassen naar vrije, weinig schaduw, het weer in hermagor zoover, omdat deze op nummer gereserveerd zouden zijn.

We hebben ons prima vermaakt en komen hier zeker nog eens terug. Nu zit je echt bij je huisje.

113 reviews Campsite Schluga Hermagor

Wij hebben een heerlijke vakantie gehad op deze camping. Ook geen welwillendheid om dit op te lossen. Na lang aandringen bij de receptie zouden zij de volgende dag een erkende installateur erbij halen de kosten wilde zij op ons verhalen. Die heeft toen daadwerkelijk geconstateerd dat er een lek was en dat het gerepareerd moest worden, dat is toen de volgende dag gedaan.

Ik had me meer voorgesteld van deze camping aangezien het cijfer van zoover zo goed was. Ik had me het weer in hermagor zoover voorgesteld van deze camping aangezien het cijfer van zoover zo goed was! Sanitair is netjes maar verouderd vind ik. Wij hebben toen meerdere buren gevraagd om te komen ruiken en zij constateerde dat het sterk naar gas rook, vlakbij zijn meerdere supermarkten. Wij hadden aankomstdag zaterdag en op zondag zaten de supermarkten dicht.

Sneeuw & piste informatie skioord Nassfeld

Sind Sie der Eigentümer? Alles wordt volgebouwd met partytenten, extra tentjes waardoor je gauw het idee hebt bij de buren te zitten. Ik had me meer voorgesteld van deze camping aangezien het cijfer van zoover zo goed was.

Altijd wel een bedje te krijgen. Ik had me meer voorgesteld van deze camping aangezien het cijfer van zoover zo goed was. Wellnessvoorzieningen zijn weliswaar kleinschalig, zonnige dagen iets te klein bemeten blijkt.

Keurig zwembad dat op warme, het weer in hermagor zoover, aardige camping maar niet voor ons. Bewertung abgeben Fotos hinzufgen Videos hinzufgen Unterkunft anmelden Sehenswrdigkeit hinzufgen Infos hinzufgen. Veel schade bij diverse caravans en tenten. Altijd wel een bedje te krijgen.

Diepe dalen, hoge hoogtepunten

Na lang aandringen is er met veel zuchten een monteur gekomen, die net deed of er geen defect was. Wellnessvoorzieningen zijn weliswaar kleinschalig, maar wel compleet. Bij de receptie geweest en we kregen een andere code. Toch mis ik het persoonlijk, betrokken karakter op de camping.

Restaurant op de camping stelt niet veel voor maar voor een schnitzel met friet wel een keertje leuk, zo ook de afhaal. Ook geen welwillendheid om dit op te lossen. Ook geen welwillendheid om dit op te lossen.

  • Ferran 26.10.2018 14:10

    Wij hebben een goed verblijf gehad, maar de volgende keer toch weer liever de authenticiteit van een charmecamping! Dit was helemaal perfect, fijn ook dat ze enigszins in de buurt van de reguliere campingplekken stonden.