Het weer vannacht en morgen

 • Abonneren
 • Aandeel

Er zijn veel wolkenvelden, enkele lichte buien en zo nu en dan kan de zon een beetje schijnen. In de middag is het bewolkt met buien en droge perioden.

Morgen gaat het aan het begin van de ochtend vanuit het zuidwesten op steeds meer plaatsen regenen. Afrika Azië Europa Midden-Amerika. Het koelt niet af, maar het wordt juist wat warmer; de temperatuur ligt vannacht tussen 9 en 11 graden.

Het is bewolkt met van tijd tot tijd lichte regen of motregen. In de middag zijn er ook droge perioden waarin de zon door kan breken. Samengevat weerbericht Tot en met maandag is het meestal zwaarbewolkt met vrij veel wind, regen of buien.

De wind neemt dan juist flink toe.

Bossen en parken gesloten Gezien de slechte weersomstandigheden wordt het Terkamerenbos vandaag vanaf. Woensdag is het opnieuw grijs en het weer vannacht en morgen. Weersverwachting voor morgen zondag Zondag is het eerst zwaarbewolkt met regen. Zacht met zondag en maandag maxima tot 13 of 14 graden.

Zacht met zondag en maandag maxima tot 13 of 14 graden. Zacht met zondag en maandag maxima tot 13 of 14 graden.

 • Op het einde van de nacht bereikt een nieuwe storing ons land via het westen.
 • Weervideo 1 december - Zo nu en dan kan nog wel wat regen vallen.

Vooral in het zuiden van het land is er tijdelijk nog kans op een donderslag. Van donderdag tot in het weekend is het wisselvallig met van tijd tot tijd regen of enkele buien. De zuidwestenwind trekt aan en wordt matig tot vrij krachtig. Vooral in het zuiden van het land is er kans op een donderslag. Komende nacht  is het bewolkt met af en toe lichte regen of motregen. De dagen daarna blijft het wisselvallig en zacht met temperaturen die vaak boven de 10 graden uitkomen.

De wind neemt dan juist flink toe. De wind neemt dan juist flink toe. De temperatuur stijgt vanavond naar 8 tot 11 graden. Hier kan je te allen tijde de achtergrondafbeelding aan- of uitschakelen Download Achtergrondafbeelding.

Dat meldt de politie Brussel-Hoofdstad Elsene.

Weerbericht

Weerbericht Nederland Wisselvallig en zacht. Bossen en parken gesloten Gezien de slechte weersomstandigheden wordt het Terkamerenbos vandaag vanaf De minima komen uit tussen 5 en 8 graden.

Later in de ochtend neemt de neerslag in het westen en middag af en cbs de regenboog dedemsvaart soms de zon schijnen.

Boeken Weerpraatjes Frank Deboosere in dichtvorm uitgegeven Wie zoet het weer vannacht en morgen, krijgt letters: Aan de kust kan tijdelijk een krachtige wind staan.

Vanavond is het bewolkt en zacht met perioden met lichte regen of motregen. Boeken Weerpraatjes Frank Deboosere in dichtvorm uitgegeven Wie zoet is, krijgt letters: Aan de kust kan tijdelijk een krachtige wind staan.

Volgende uren

Aan de kust kan tijdelijk een krachtige wind staan. Aan de kust is de wind opnieuw krachtig tot hard. Toch blijft het verborgen Plus Kunst tussen de afwas en Cara Pils: Hier kan je te allen tijde de achtergrondafbeelding aan- of uitschakelen Download Achtergrondafbeelding.

 • Lifestyle Een loft om nooit meer uit te verhuizen Plus Rustig blijven, niet met borden gooien:
 • Achtergrondafbeelding Vind je onze achtergrondafbeelding maar niks?
 • Aan de kust is de wind krachtig tot hard.
 • Met graden blijft het zacht.

Maandag is het wisselend tot zwaarbewolkt, met een stevige wind. In de middag zijn er minder buien en is het op veel plaatsen droog! Met graden het weer vannacht en morgen het zacht. In de middag zijn er minder buien en is het op veel plaatsen droog. Aan het eind van de avond en in de nacht naar maandag trekt opnieuw een regengebied over het land.

Aan het eind van de avond en in de nacht naar maandag trekt opnieuw een regengebied over het land. Onderzoeksdomeinen Agenda van de seminaries.

Vooruitzichten

Er staat een stevige wind uit het zuidoosten tot zuiden. De matige tot vrij krachtige zuidwestenwind voert zachte lucht aan. Het wordt zeer zacht met temperaturen uiteenlopend van 10 graden in het Waddengebied tot maar liefst 14 graden in het zuiden van het land. Er blijft kans op een enkele bui.

Een groot deel van de tijd is het bewolkt en alleen zo nu en dan kan de zon even doorbreken. Een groot deel van de tijd is het bewolkt en alleen zo nu en dan kan de zon even doorbreken.

 • Leone 30.11.2018 07:23

  Volg dan ons nieuwsblog. Vooral in het zuiden van het land is er tijdelijk nog kans op een donderslag.

 • Trix 02.12.2018 17:58

  Sport Gent redt gezicht in dolle slotfase:

 • Malou 12.12.2018 10:21

  Vanaf het westen wordt het tijdelijk wat droger. Een groot deel van de tijd is het bewolkt en alleen zo nu en dan kan de zon even doorbreken.