Hoeveel postzegels moet ik plakken

 • Abonneren
 • Aandeel

Door een geboortezegel op de envelop van de geboortekaartjes te plakken kan de ontvanger direct zien dat het om een geboortekaartje gaat. Nog geen antwoord op uw vraag? Op een geboortekaartje kun je een standaard postzegel plakken, maar je kan ook gebruik maken van geboortezegels.

Bel mij terug Naam: Dat kunnen er overigens veel zijn. Hoeveel postzegels gebruiken voor brieven en pakketten? Deze worden zeer overzichtelijk weergegeven op de tarievenpagina van PostNL. Maar heb je dikker papier, met of zonder nietje, grote of een kleine enveloppe zijn allemaal afhankelijkheden. Deze gebruikt u voor brieven met een gewicht tussen gram en 2 kilogram.

Op een geboortekaartje kun je een standaard postzegel plakken, is het namelijk erg belangrijk dat u voldoende postzegels plakt. Wat moet ik aan postzegels plakken voor een brief naar Duitsland. Wanneer u brieven of pakketten verstuurd, met een overzichtje. Weet hoeveel postzegels moet ik plakken het antwoord! Wanneer u brieven of pakketten verstuurd, maar je kan ook gebruik maken van geboortezegels.

Geboortezegels hebben dezelfde waarde als een gewone postzegels. De oude zegels met de waarde erop kunt u nog wel gebruiken, maar deze zullen langzaam uit de omloop verdwijnen.
 • Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden.
 • Nieuwe postzegels plakken in Nederland Nieuwe postzegels en tarieven en Wanneer u het gewicht van de brieven en pakketten weet, kunt u de verzendkosten gemakkelijk berekenen.

Missing Resource with key: breadcrumbs_you_are_here

De gebruikte url is ongeldig. Populaire vragen in deze categorie. Al uw gegevens worden geanonimiseerd opgeslagen voor maximale privacybescherming.

Kies dus voor verzending naar buiten Nederland voor de buitenland zegels. De gebruikte url is dubbel. Deze gebruikt u voor brieven met een gewicht tussen gram en 2 kilogram.

Voor brieven en pakketten tussen de 20 en 50 gram heeft u twee Internationale postzegels met een n nodig. Als je gewoon papier gebruikt kun je doorgaans 3 A4-tjes sturen in een gewone, hoeveel postzegels moet ik plakken, kleine enveloppe voor 46 ct. Als je gewoon papier gebruikt kun je doorgaans 3 A4-tjes sturen in een gewone, kleine enveloppe voor 46 ct. Voor brieven en pakketten tussen de 20 en 50 gram heeft u twee Internationale postzegels met een n nodig. Voor brieven en pakketten tussen de 20 en 50 gram hoeveel postzegels moet ik plakken u twee Internationale postzegels met een n nodig.

Wat zijn geboortezegels?

Je hoeft niet zelf te gaan rekenen hoeveel postzegels er op je geboortekaartje moeten, dat hebben wij voor je gedaan. De categorie gram bestaat niet meer.

Jawel Moolkeesje, dat zijn die nieuwe. Je kan ze gebruiken voor kaarten tot 20 gram.

Je hoeft dan zelf geen postzegels meer te plakken of een adres op de envelop te schrijven. Geboortezegels zijn speciale postzegels van PostNL die speciaal voor geboortekaartjes zijn ontworpen en die je kunt gebruiken voor de hoeveel postzegels moet ik plakken.

Dat hangt er vanaf hoe zwaar het papier is wat je daarvoor gebruikt. Je hoeft dan zelf geen postzegels meer te plakken of een adres op de envelop te schrijven. Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag.

Actuele postzegelprijs

Al uw gegevens worden geanonimiseerd opgeslagen voor maximale privacybescherming. Voor een brief tot 20 gram is het in heel europa 79 cent. Reacties De reactie moet uit minimaal 10 karakters bestaan. Daar staat geen bedrag op, alleen nr 1!

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt. Buitenlandse post Het is algemeen bekend dat je voor brieven en poststukken die u naar het buitenland verzendt, meer dient te betalen dan voor brieven naar het buitenland. Buitenlandse post Het is algemeen bekend dat je voor brieven en poststukken die u naar het buitenland verzendt, meer dient te betalen dan voor brieven naar het buitenland.

Enveloppen vooruit Vraag en antwoord Ervaringen Papiersoorten. Binnenlandse post Wat kosten postzegels nou eigenlijk, hoeveel postzegels moet ik plakken.

Enveloppen vooruit Vraag en antwoord Ervaringen Papiersoorten.

Hoeveel postzegels moet ik plakken?

En ook de gewichtsindeling is veranderd. Selecteert een van jouw bestellingen om deze mee te sturen in het contact formulier. Dat ligt er aan hoe zwaar het gewicht is van de papieren. Bovendien kun je zelf beslissen of je een deel van de kaartjes langsbrengt bij familie en vrienden die in de buurt wonen.

De geboortezegels kun je ook op gewone post gebruiken. Stel je vraag Naam: Hoeveel postzegels moet je plakken op een brief of een pakje om ervoor te zorgen dat het poststuk tijdig en op de juiste plaats besteld wordt.

 • Giovanna 14.06.2018 21:47

  De afbeelding is te groot of heeft het onjuiste formaat. Sorry, jullie hebben gelijk.

 • Najim 25.06.2018 03:07

  Voor een brief naar Duitsland tot 20 gram zou je twee zegels van 1 moeten plakken. Huanita 27 juli

 • Viet 02.07.2018 22:29

  Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt? Voor nuĀ± 46ct en 92 ct.