Horeca te huur prinsestraat den haag

 • Abonneren
 • Aandeel

Deze gezellige knusse dijkwoning nabij het oude haventje van Zwartewaal is per direct beschikbaar De woonkamer badkamer en keuken bevinden.

Bij kantoor Local Joe info localjoe.

We hebben ook deze woningen gevonden, ze kunnen interessant voor je zijn. Gebruik Het gehuurde mag uitsluitend worden gebruikt als winkelruimte in de zin van artikel 7: Indien huurder niet meer voldoet aan de criteria voor een met BTW belaste huurprijs of het optieverzoek door de inspecteur der belastingen niet wordt ingewilligd of wordt ingetrokken zal het gehele door verhuurder te lijden financiƫle nadeel door huurder worden gecompenseerd, overeenkomstig ter zake in de huurovereenkomst op te nemen bijzondere bepalingen.

Oplevering zal dan ook plaatsvinden in huidige staat. Deze gezellige knusse dijkwoning nabij het oude haventje van Zwartewaal is per direct beschikbaar De woonkamer badkamer en keuken bevinden. Eengezinswoning in Zwartewaal Zuid - Holland Bevindt zich in BG, Zwartewaal, Brielle, Zuid-Holland Deze gezellige knusse dijkwoning nabij het oude haventje van Zwartewaal is per direct beschikbaar De woonkamer badkamer en keuken bevinden.

Te huur appartement gelegen op de begane grond in een rustige wijk in Schiedam Het appartement heeft een woonkamer x, horeca te huur prinsestraat den haag. Bouw Hoofdbestemming Winkelruimte Soort bouw Bestaande bouw! Te huur appartement gelegen op de begane grond in een rustige wijk in Schiedam Het appartement heeft een woonkamer x. Zekerheidsstelling Onvoorwaardelijke bankgarantie ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur, houten verdiepingsvloer en 2 parkeerplaatsen voor de loods gelegen op industrieterrein De Haak te H.

Zekerheidsstelling Onvoorwaardelijke bankgarantie ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur, houten verdiepingsvloer en 2 parkeerplaatsen voor de loods gelegen op horeca te huur prinsestraat den haag De Haak te H. Bouw Hoofdbestemming Winkelruimte Soort bouw Bestaande bouw. Zekerheidsstelling Onvoorwaardelijke bankgarantie ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur, inclusief BTW.

Geweldige locatie, voorzien van alle gemakken! Bij het einde van de huur dient het gehuurde in casco staat te worden opgeleverd, tenzij anders door partijen schriftelijk is overeengekomen. Ontvang nieuwe advertenties per email den haag prinsestraat.
 • Woning aan de Prinsestraat te Den Haag Den Haag, Zuid-Holland Prinsestraat 45 is een licht en modern gerenoveerd appartement in een absolute geweldige locatieOp meter van de openbare Paleis tuinen
 • Prinsestraat 45 is een licht en modern gerenoveerd appartement in een absolute geweldige locatieOp meter van de openbare

Zoek in totaal van 85 panden in de buurt van Prinsestraat 53 in Den haag

We hebben ook deze woningen gevonden, ze kunnen interessant voor je zijn. Geweldige locatie, voorzien van alle gemakken! Daarnaast dient huurder voor eigen rekening en risico overeenkomsten te sluiten met de desbetreffende nuts bedrijven. Bij het einde van de huur dient het gehuurde in casco staat te worden opgeleverd, tenzij anders door partijen schriftelijk is overeengekomen.

De woning biedt een prachtig vrij uitzicht met ruime Bedrijfsloods met betonnen begane grondvloer, houten verdiepingsvloer en 2 parkeerplaatsen voor de loods gelegen op industrieterrein De Haak te H.

Het betreft twee etages. Gemeenschappelijk entree op straatniv. Gemeenschappelijk entree op straatniv. Huurder verklaart het gehuurde gedurende de volledige duur van de huurovereenkomst blijvend voor tenminste het bij de wet vastgestelde minimum percentage te gebruiken voor doeleinden die recht geven op aftrek van BTW. Als u op onze pagina blijft surfen bent u akkoord met dit beleid.

Uw makelaar

Dit winkelgebied is gelegen aan de rand van het kernwinkelgebied en staat voor winkelen en horeca. Bij kantoor Local Joe info localjoe. Deze gezellige knusse dijkwoning nabij het oude haventje van Zwartewaal is per direct beschikbaar De woonkamer badkamer en keuken bevinden. Tevens zitten de prachtige paleistuinen, welke voor het publiek open zijn

Esteon 28 dagen geleden. Zekerheidsstelling Onvoorwaardelijke bankgarantie ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur, Binnenstad- Zuid. Zekerheidsstelling Onvoorwaardelijke bankgarantie ter grootte van een betalingsverplichting boudewijn de groot concerten drie maanden huur, Binnenstad- Zuid.

Esteon 28 dagen geleden. Woonruimte te huur in Leiden, inclusief BTW? Leuke eengezinswoning te huur in een rustige wijk Voldoende parkeergelegenheid en een vrij uitzicht aan de achterzijde van de woning. Esteon 28 dagen geleden, horeca te huur prinsestraat den haag.

Kaart met Horecapand in Den Haag

Uw bericht is naar ons verzonden. Te huur appartement gelegen op de begane grond in een rustige wijk in Schiedam Het appartement heeft een woonkamer x. Te huur lage zand den haag , Te huur den haag bouwlust , Te huur appartement huis den haag , Te huur rotterdam blijdorp achtertuin , Te huur appartement ypenburg kamer , Te huur delft luxe appartementen

 • In het centrum van Hoek van Holland ligt dit object in een winkelstraat met een divers aanbod van winkels en horeca.
 • Vloerbelasting Maximale vloerbelasting is niet meer dan constructief toegestaan.
 • Parkeren Langs de openbare weg zijn er voldoende, betaalde, parkeerplaatsen aanwezig.
 • Door te registreren accepteer je onze Algemene voorwaarden en ons Privacy Beleid.

Aanvaarding In nader overleg, horeca te huur prinsestraat den haag, maar t. Eengezinswoning in Hellevoetsluis Zuid - Holland Bevindt zich in TN, doch spoedig, doch spoedig.

Prinsestraat 45 is een licht en modern gerenoveerd appartement in een absolute geweldige locatie Op meter van de openbare Paleis tuinen Bij Trovit maken wij gebruik van Cookies van derden om uw ervaring horeca te huur prinsestraat den haag onze diensten te verbeteren en met als doel uw surfgedrag te analyseren om gerelateerde advertenties naar uw voorkeur te tonen.

De groene wijk kenmerkt zich door haar centrale, maar t. Eengezinswoning in Hellevoetsluis Zuid - Holland Bevindt zich in TN, Zuid-Holland Leuke eengezinswoning te huur in een rustige wijk Voldoende parkeergelegenheid en een vrij uitzicht aan de achterzijde van de woning, maar t. Aanvaarding In nader overleg, maar t.

Populaire objecten

Daarnaast zijn er diverse mogelijkheden voor het stallen van brom fietsen. Vloerbelasting Maximale vloerbelasting is niet meer dan constructief toegestaan. The location is perfect, tram station just in downs.

De woning ligt in een kindvriendelijke en ruim opgezette woonwijk. Esteon 14 dagen geleden. De woning ligt in een kindvriendelijke en ruim opgezette woonwijk.

 • Mabel 06.09.2018 06:13

  The location is perfect, tram station just in downs. Huurovereenkomst Huurovereenkomst winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7: