Horren voor kunstof openslaande deuren

 • Abonneren
 • Aandeel

Omdat de hor blijft zitten, en niet zoals een rolhor naar beneden of opzij geschoven hoeft te worden, kunnen we er zeker van zijn dat er geen insecten doorheen komen. Bestel uw plisse hordeur op maat bij horrenstore.

Kies uw eigen dag en tijd. Vraag onze gratis rolmaat aan! Met de deur open en gesloten hordeuren heeft u de frisse lucht van buiten, binnen in uw woning, zonder dat u last heeft van ongedierte. Zo is hij windvast en klapt hij niet dicht. Nadat of voordat de schuifpui open geschoven is kan de schuifhor opzij geschoven worden om door de deur te lopen. Later laten meten en op maat laten maken is altijd duurder.

Zodra de deur dichtgeschoven wordt vouwt het zich weer in, als een harmonica.

Wij beschikken over een eigen fabriek waar de horren op maat worden gemaakt, en hebben een grote eigen voorraad. Voor locaties met veel wind zijn er ook rolhorren en rolhordeuren die extra windvaste zijn, hoewel bij de rolhor nooit helemaal gegarandeerd kan worden dat het gaas op zijn plek blijft horren voor kunstof openslaande deuren harde wind. Dit wordt vaak gedaan bij de hef schuifpui of een naar buiten draaiende houten deur.

Omdat een plissehordeur recht over het onderprofiel moet lopen bieden we voor deze situatie een onderprofiel die dit oplost, horren voor kunstof openslaande deuren.

Hor voor openslaande deuren Bent u op zoek naar een hor of hordeur voor uw openslaande deuren. Dit wordt vaak gedaan bij de hef schuifpui of een naar buiten draaiende houten deur.

 • Wij kennen deze markt als geen ander, en voor alle raamhorren en hordeuren geldt dat wij alleen met de allerbeste materialen en producten werken. Super goede service en snelle levering Stephanie.
 • Contact Einsteinstraat 13 HW Gorinchem Nederland - 58 75 plissehordeurenwebshop huis-en-wonen. Op deze manier blijft het goed bewaard, waardoor de levensduur wordt verlengd.

Ook kunt u bij de hordeuren kiezen of u wel of geen handgreep bediening wil hebben. We doen geen enkele concessie aan de kwaliteit van onze horren. Plisse horren Plisse hordeur Plisse rolhordeur Vouwhordeur.

Verticale doorsnede met verschillende type dorpels: De montagehandleidingen kunt u ook hier vinden.

Ook de montage was heel eenvoudig met de bijgeleverde handleiding. Ook de montage was heel eenvoudig met de bijgeleverde handleiding. Bij openslaande deuren zie je vaak een aflopende drempel. Zo is hij windvast en klapt hij niet dicht. De plisse hordeuren zijn heel gebruiksvriendelijk.

Algemene details plissé hordeur:

Webshop klantenservice - Ma-Vr: Meten Plisse Hordeur op maat Bij het inmeten van de Plisse hordeur is het van belang om de juiste maten aan te houden, anders sluit de hordeur immers niet goed en werkt deze niet naar behoren. Past Altijd Garantie, verzekerd van de juiste maten! Plissé hordeuren zijn van zeer hoge kwaliteit.

Dankzij de harmonicawerking komt er geen rolsysteem aan te pas, horren voor kunstof openslaande deuren, wat veel toekomstige storingen voorkomt. Meer informatie over onze omruilgarantie leest u hier. Insectenhorren kunnen voordelig worden meebesteld met de kunststof kozijnen. Vul   het formulier   in en wij zorgen voor een advies op maat. Hierdoor vouwt de deur compact samen en blijft hij stevig op zijn plaats.

S500 Plissé Hordeur

Wij leveren ook 's avonds Overdag niet thuis? Mensen houden van frisse lucht in huis, maar niet van ongedierte. In een aantal eenvoudige stappen heeft u de maten al opgemeten:. De plisse hordeur wordt vaak tussen de dag gemonteerd.

Hoe laat komt mijn bestelling! Foutje gemaakt en de horren passen niet, horren voor kunstof openslaande deuren. Wij ruilen maatwerk om.

Dit wordt vaak gedaan bij de hef schuifpui of een naar buiten draaiende houten deur. U kunt gebruik maken van onze meetservice. Een pliss hordeur is de meest gebruikte type hordeur. Dit wordt vaak gedaan bij de hef schuifpui of een naar buiten draaiende houten deur!

De grootste online horrenspecialist

Vraag een sample aan. De plissé hordeur kan open geschoven worden. Daarna kan het raam weer dicht met de hor erin. Het helpt ons als u een aantal foto's van uw situatie kunt maken om vervolgens deze te uploaden.

Dit geldt zowel voor houten, aluminium of kunststof deuren en schuifpuien. Bekijk direct onze plisse hordeuren. Dit geldt zowel voor houten, aluminium of kunststof deuren en schuifpuien.

 • Wouter-Jan 07.06.2018 15:59

  Daarnaast is een hordeur uiteraard ook heel praktisch.

 • Djay 08.06.2018 07:11

  Vliegenhorren, ook wel insecterenhorren genoemd, zijn met namen in het voorjaar en de zomer van belang om insecten en vliegen buiten te houden. Waarom kiest u voor ons?

 • Berdina 14.06.2018 06:59

  Het systeem is erg makkelijk en snel te plaatsen.