Ik ben niet ongesteld geworden maar ook niet zwanger

  • Abonneren
  • Aandeel

Toch is het vervelend wanneer het een week, een maand, of zelfs meerdere maanden duurt en je nog steeds niet ongesteld bent. En ik was niet in mijn ovulatie. Hoi, ik heb hier een vraagje.

Is het precies tot de eind datum of moet je toch een maandje eerder ofzo al het staafje vernieuwen? Ik zou dus zeggen. Het is voor een huisarts soms heel moeilijk om te bepalen welke ziekte de menstruatie beïnvloedt.

Het is al eind maart en ik heb geen klachten en ik heb geen gevoel dat het eraan zit te komen. Sommige vrouwen komen al eerder in de overgang, andere pas later. Hoe gaat het verder?

Ik heb een zwangerschapstest gedaan en die was negatief! Toelichting Heeft u nog een suggestie of opmerking. Een gezwel in de eierstok of bijnier dat mannelijk hormoon aanmaakt. Ik heb een zwangerschapstest gedaan en die was negatief.

Als u erg mager bent, veel bent afgevallen of problemen hebt met eten , is het belangrijk om na te gaan hoe dit komt. Ophelia ,
  • Login Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.
  • Inderdaad, nadat je gestopt bent met de pil kan het nog wel een jaar duren voordat het weer allemaal natuurlijk werkt.

Overtijd, maar niet zwanger

Ik weet zeker dat ik niet zwanger kan zijn, want ik heb nog nooit seks gehad. Ik heb wel seks gehad maar zal niet weten of ik toen vruchtbaar was. Moest toch zeker een jaar aan het proberen zijn.

Home Kinderen Niet ongesteld geworden maar ook ni Dan kunt u met uw huisarts bespreken of het nodig is daar iets aan te doen.

  • Je kunt voor de zekerheid met ochtendurine testen, paar dagen na je vorige test. Reacties Jula ,
  • Ik wil namelijk geen kind.

Ze kwamen altijd op tijd soms wat later maar nietmeer dan dagen. Alleen shampoo en heb dan volume. Tijdens pilgebruik maar ook als u gestopt bent met de pil kan de menstruatie wegblijven. Het wordt gebruikt bij waterdunne diarree en braken. Alleen shampoo en heb dan volume.

Ga naar pagina ...

Weet iemand misschien hoe dit kan? MVG, Annoniem , Gemiddeld duurt een menstruatiecyclus 28 dagen, maar de exacte lengte verschilt per vrouw.

Ik maak me best zorgen. Is het precies tot de eind datum of moet je toch een maandje eerder ofzo al het staafje vernieuwen.

Zowel langdurige als tijdelijke ziekte kan je hormoonhuishouding verstoren, waardoor je niet ongesteld wordt. Ik maak me best zorgen. Recente artikelen niet beschikbaar. Ik maak me best zorgen!

Wanneer ben je overtijd?

Me moeder heeft dat ook.. Vooral in de eerste en de laatste vruchtbare jaren zijn de menstruaties vaak onregelmatig. Dit geldt niet voor het koperspiraal. Ik ben zelf 14 jaar en ben pas sinds augustus ongesteld. Hoewel het uitblijven van de menstruatie best een vrij 'onschuldige' oorzaak kan hebben, kan het ook aangeven dat er iets mis is met je lichaam.

  • Ik heb ook altijd hele lange cyclus gehad en zo onregelmatig als de pest.
  • Dit zit er minimaal in een kraampakket.
  • Veel vrouwen hebben last van hun menstruatie of van PMS.
  • Leg het voor en bekijk samen of er meer onderzoeken gedaan kunnen worden.

Dat komt doordat de hoeveelheid hormonen in het bloed wisselt. Slager alphen aan den rijn baronie best een regelmatig cyclus maar daarna niet meer.

Ook heb ik last van best veel afscheiding, wel gewoon de goede kleur enzo. Ook heb ik ik ben niet ongesteld geworden maar ook niet zwanger van best veel afscheiding, veel bent afgevallen of problemen hebt met eten.

Dat komt doordat de hoeveelheid hormonen in het bloed wisselt. Jannemaan dinsdag 6 oktober Ik heb wel seks gehad maar zal niet weten of ik toen vruchtbaar was. Ik pak de pil niet. Ik pak de pil niet.

Mogelijke oorzaken uitblijven menstruatie

Soms gebeurt het echter dat een test 'negatief' als resultaat blijft aangeven, terwijl een vrouw maar niet ongesteld wordt.

Ik maak me best zorgen! U verliest dan bloed via de vagina.

Ook bij een regelmatige cyclus zijn vrouwen met overgewicht minder vruchtbaar. Ook bij een regelmatige cyclus zijn vrouwen met overgewicht minder vruchtbaar. Ik heb de pil 7 maanden lang gebruikt en ben sinds 3 maanden gestopt.