Ik krijg een heel apart gevoel van binnen corry

 • Abonneren
 • Aandeel

Deze plannen bleken financieel echter niet haalbaar, waarna de zangeres haar jubileum vierde op 19 juli op het Chasséveld in Breda. Waarom mocht dit niet lang duren.

Met jou te leven. Genre nederlandstalig Overzicht van alle muziek in de Nederlandse taal. Alhoewel ze de respectabele leeftijd van 85 jaar …   meer. Lokale afbeelding anders dan op Wikidata Wikipedia: Ik wil niet trouwen met jou. Vrijdag de 13e mei.

Unieke Fonos-collectie Muziekweb beschikt over een hoop unieke muziek? Het is allemaal gelogen. Ze werd ontdekt door Ries Brouwersdie haar voorstelde aan Pierre Kartner. Unieke Fonos-collectie Muziekweb beschikt over een hoop unieke muziek. Unieke Fonos-collectie Muziekweb beschikt over een hoop unieke muziek.

In kwam Konings nog eenmaal met De Rekels bij elkaar voor een reünie. Vanaf de jaren tachtig is het vooral na baanbrekend werk van Doe Maar ook voor popgroepen normaal om in het Nederlands te zingen. In mei liet Konings in de regionale krant de Gelderlander weten dat ze eraan dacht om in afscheid te nemen als zangeres. Hulpmiddelen Links naar deze pagina Verwante wijzigingen Bestand uploaden Speciale pagina's Permanente koppeling Paginagegevens Wikidata-item Deze pagina citeren.

De zon die gaat weer schijnen. Normaal stopte in na 40 jaar met optreden.

 • Vrijdag de 13e mei. In maart meldde Konings dat ze haar jubileum groots wilde vieren met een concert in het NAC-stadion in haar geboortestad Breda.
 • Jij bent voor mij de man.

Reclameliedjes Een wereld zonder reclame is ik krijg een heel apart gevoel van binnen corry. In varittheaters en later de revue was afwisselend plaats voor een grapje, een serieus of juist een sentimenteel lied. Reclameliedjes Een wereld zonder reclame is ondenkbaar. Informatie Gebruikersportaal Snelcursus Hulp en contact Donaties. In varittheaters en later de revue was afwisselend plaats voor een grapje, een serieus of juist een sentimenteel lied. In de 21e eeuw bedienen de bestverkopende Nederlandse artiesten zich van hun eigen taal.

Later heeft ze nog een paar regeltjes tekst in een onderonsje met John Kraaijkamp Ome Dirk.

In andere projecten Wikimedia Commons. Nou, daar kunnen schrijvers en …   meer. Met jou te leven. Waarom mocht dit niet lang duren.

The best of George Michael. Op 19 juli verscheen haar biografie, geschreven door Evert Santegoeds, 8 september is een Nederlandse zangeres van het levenslied. Cornelia Helena Corry Konings Bredagetiteld Mooi was die tijd. The best of George Michael. The best of George Michael.

Navigatiemenu

Unieke Fonos-collectie beschikbaar via Muziekweb Muziekweb heeft in samenwerking met het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid een grote collectie Nederlandse muziek …   meer. Hulpmiddelen Links naar deze pagina Verwante wijzigingen Bestand uploaden Speciale pagina's Permanente koppeling Paginagegevens Wikidata-item Deze pagina citeren.

Frans Bauer Marianne Weber. Een wereld zonder reclame is ondenkbaar.

 • De muziek van de Achterhoekers leeft echter voort!
 • Nou, daar kunnen schrijvers en …   meer.
 • In maart meldde Konings dat ze haar jubileum groots wilde vieren met een concert in het NAC-stadion in haar geboortestad Breda.
 • Genre nederlandstalig Overzicht van alle muziek in de Nederlandse taal.

Vanaf de jaren tachtig is het vooral na baanbrekend werk van Doe Maar ook voor popgroepen normaal om in het Nederlands te zingen! Voor ons hoeft het niet? Een teken van leven. Je dromen achterna i? Je dromen achterna i! Een teken van leven. Voor ons hoeft het niet.

Uitgelicht

Waarom mocht dit niet lang duren. In baarde Konings opzien door de titelsong voor de film New Kids Nitro te maken. Het is allemaal gelogen. Hierop is meer te lezen over welke cookies wij plaatsen en waarom en welke mogelijke '3rd-party' cookies er bij kunnen komen.

Wie kijkt er niet uit naar de lente! Met jou te leven. Wie kijkt er niet uit naar de lente.

 • Tori 01.04.2018 07:43

  Nou, daar kunnen schrijvers en …   meer. Ze treedt op tijdens een Vierdaagse-feest, waar enkele van de hoofdpersonen uit het verhaal naartoe gaan.