Inloggen facebook andere account

  • Abonneren
  • Aandeel

Tot slot kan je nog kijken naar de optie Wanneer je was aangemeld. Die link zou je kunnen gebruiken om het te melden bij facebook. Ik kan niet inloggen in facebook hij herkend het apparaat niet, vreemd ik log altijd met dezelfde computer in,van de een op de andere dag…..

Hallo Rogier, Ik kan niet inloggen in facebook hij herkend het apparaat niet, vreemd ik log altijd met dezelfde computer in,van de een op de andere dag…..

Mijn vraag is dus; hoe kom ik mijn bedrijfspagina weer in? Maar voor beide linken moet ik dus mijn beveiligingscode invoeren die ik normaal via sms krijg toegezonden invoeren. De zelfde email die ik heb vermeld. Hoi Rogier Ik had de beveiligingscode al ingesteld maar mijn gsm is gestolen geweest en ben van provider veranderd, maar heb wel mij nummer behouden.

Maar op haar laptop werkt hij nog wel op haar wachtwoord omdat dat automatisch gaat, inloggen facebook andere account. Hoi Rogier Ik had de beveiligingscode al ingesteld maar mijn gsm is gestolen geweest en ben van provider veranderd, maar heb wel mij nummer behouden. Ik heb een pagina aangemaakt: Na het invoeren van de juiste code zal facebook het apparaat toevoegen deze kan je zelf een naam geven aan zijn lijst met vertrouwde apparaten.

Kunnen jullie me helpen. Kunnen inloggen facebook andere account me helpen?

Nu ben ik overgegaan naar Ziggo, dus mijn kpnmail is verwijderd. Ik had de beveiligingscode al ingesteld maar mijn gsm is gestolen geweest en ben van provider veranderd, maar heb wel mij nummer behouden.

Als je een apparaat verwijderd, moet je deze opnieuw autoriseren. Voorheen logde ik ook maar 1 keer in en kon ik kiezen welke pagina ik wilde beheren. Wij kunnen niet meer inloggen op onze FB pagina. Nu ben ik overgegaan naar Ziggo, dus mijn kpnmail is verwijderd. In twee simpele stappen razendsnel inloggen op Facebook! Dus heb ik mijn eigen account nodig.

Wij kunnen niet meer inloggen op onze FB pagina! Die kon ik gewoon bewerken en ik had toegang. Wij kunnen niet meer inloggen op onze FB pagina. Wij kunnen niet meer inloggen op onze FB pagina? Ik gebuit maar n van die 3.

JavaScript is disabled on your browser.

Heb al meerdere keren proberen in te loggen, maar ik kan geeneens op de facebooksite zelf komen. Bedank alvast voor je moeite. Die link zou je kunnen gebruiken om het te melden bij facebook.

Sowieso zullen ze daar een mail over sturen naar het e-mailadres dat is gebruikt bij registratie. Vervolgens klinkt u in het rechtervakje, inloggen facebook andere account, telefoonnummer of gebruikersnaam in en Facebook stuurt u een link om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

Als ik in wil loggen vraagt Facebook mijn Id document te uploaden. Wij kunnen niet meer inloggen op onze FB pagina. Sowieso zullen ze daar een mail over sturen naar het e-mailadres dat is gebruikt bij registratie.

Facebook Inloggen: Stap 1.2

Wel ontving ik een email van Facebook ook daarop 2x gereageerd! Beste, Als PC uit is geweest, alhoewel ik vinkje heb aangezet automatisch inloggen, moet ik toch iedere keer opnieuw inloggen. Wilt u voortaan auto- matisch inloggen of bent u uw wachtwoord vergeten? Hallo Rogier, Ik wilde zojuist op mijn facebook pagina kijken via mijn telefoon.

Kunnen jullie me helpen weer op mijn eigen account mai pinto bollie landveld te raken. Geachte Ik ging naar Facebook, wij moesten ons ineens terug inloggen facebook andere account registreren waarom wij kregen daarop steeds de melding verkeerd wachtwoord. Kunnen jullie me helpen weer op mijn eigen account mai pinto bollie landveld te raken. Hier zie je wanneer voor het laatst bent aangemeld.

Ik kreeg gister een melding log opnieuw in Facebook heb ik gedaan en vervolgens kreeg ik een melding dat iemand geprobeerd heeft zich in te loggen vanaf een onbekend apparaat en fb vroeg of ik dit zelf was of niet, inloggen facebook andere account, vraagt facebook nogmaals mijn wachtwoord in te voeren.

This website uses cookies to improve your experience? Hier zie je wanneer voor het laatst bent aangemeld. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This website uses cookies to improve your experience.

Login op facebook

Maar ik vind dit niet grappig want honden die een thuis kunnen vinden worden hier nu wel de dupe van!! Ik dank jullie heel hartelijke en vriendelijke groetjes, Moniek. Ik heb een vraag..

Hoi Rogier Ik had de beveiligingscode al ingesteld maar mijn gsm is gestolen geweest en ben van provider veranderd, maar heb wel mij nummer behouden. Hoi Rogier Ik had de beveiligingscode al ingesteld maar mijn gsm is gestolen geweest en ben van provider veranderd, maar inloggen facebook andere account wel mij nummer behouden.

Geen reclame dit bij facebook.

  • Gonneke 26.09.2018 15:29

    Ik kan niet inloggen in facebook hij herkend het apparaat niet, vreemd ik log altijd met dezelfde computer in,van de een op de andere dag….. Open uw internet browser en bezoek de website www.

  • Amine 30.09.2018 10:54

    Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.