Kan je nog een kaartje kopen in de tram in amsterdam

 • Abonneren
 • Aandeel

Plan je reis Locaties. Dat is bij ons dagelijkse kost. In de bus of tram en bij de kaartautomaat van de metro kun je ook een los kaartje kopen.

Anoniem zaterdag 12 oktober Niet alle OV-bedrijven voeren de veranderingen tegelijk door. Je hoeft op dit kaartje dus geen saldo te laden maar je checkt er wel mee in en uit.

Losse kaarten Af en toe met de bus, tram of metro? Algemene leeftijdsgrens van kinderen in het OV Kinderen tot en met 3 jaar reizen gratis in het openbaar vervoer. Dit geldt voor zowel bussen van Arriva als Hermes. Het tarief van een los kaartje vind je bij ons in de Reisplanner.

Je hoeft op dit kaartje dus geen saldo te laden maar je checkt er wel mee in en uit. Een los kaartje kopen kan uitmaken in de prijs van je reis. Papieren stempelkaartjes zijn er niet meer. Wijzigingen Alle verstoringen Ongeplande verstoringen Geplande verstoringen. Papieren stempelkaartjes zijn er niet meer. Een los kaartje kopen kan uitmaken in de prijs van je reis.

Plan je reis Locaties.
 • Je kan nog wel kaartjes in de tram kopen, maar die zijn echt schandalig duur als je het vergelijkt met wat zo'n ritje kost met de ov-chipkaart Onderaan het reisadvies zie je de prijs van de reis voor een enkele reis met OV-chipkaart zonder korting.
 • Reis je niet op dezelfde dag terug, dan kun je beter een enkele reis kopen.

VIVA op social media

Je kunt het product aanvragen bij de loketten van alle OV-bedrijven, behalve NS. Een kosteloos reizend kind heeft geen recht op een eigen plaats. Een los kaartje kopen In de bus of tram en bij de kaartautomaat van de metro kun je ook een los kaartje kopen. Je geeft dan onder andere aan of je eerste of tweede klas wilt reizen. Reis je niet op dezelfde dag terug, dan kun je beter een enkele reis kopen.

 • Samenreiskorting vervalt automatisch 35 minuten na uitchecken.
 • Je kunt hem ook kopen als eenmalige chipkaart in de kaartautomaat zonder toeslag. Op het tabblad "Regionaal" vind je de informatie over het kopen van een los kaartje.

VIVA op social media Berichten waar je echt blij van wordt. Leeftijdsgrens kinderen in het OV. Wat waren de prijzen van treinkaarten in. Leeftijdsgrens kinderen in het OV. Klik op "Bekijk korting en details" voor meer prijsinformatie. Je geeft dan onder andere aan of je eerste of tweede klas wilt reizen. Wat waren de prijzen van treinkaarten in .

Weet jij het antwoord?

We krijgen steeds vaker de vraag of je nog met contact geld een los kaartje kunt kopen in het openbaar vervoer. Klik op "Bekijk korting en details" voor meer prijsinformatie. Dit is een papieren OV-chipkaart.

We hebben het voor je in kaart gebracht? Ik ga sinds lange tijd weer naar Amsterdam. Ik ga sinds lange tijd weer naar Amsterdam. Dat is bij ons dagelijkse kost. Dit heet reizen op saldo.

GVB Servicepunten

En vergeet bij overstappen niet uit- en weer in te checken. Je kunt hem ook kopen als eenmalige chipkaart in de kaartautomaat zonder toeslag. Recente artikelen niet beschikbaar.

 • Klik daarna door op "Bekijk alle prijzen" voor de uitleg van alle tarieven in het scherm dat nu opent.
 • Kijk voor meer informatie op de pagina 'hoe werkt mijn OV-chipkaart'.
 • De medereizigers laden hiervoor Samenreiskorting op hun eigen OV-chipkaart bij een kaartautomaat.
 • Als je uitcheckt wordt het bedrag dat je reis kost afgeschreven van de OV-chipkaart.

Waar vind je het tarief van losse kaartjes. De eenmalige OV-chipkaart koop je op het station bij de NS-kaartautomaat. Niet geldig in de Thalys. We krijgen steeds vaker de vraag of je nog met contact geld een los kaartje kunt kopen in het openbaar vervoer. We don't have to make babies to make love. Niet geldig in de Thalys. We don't have to make babies to make love.

Wijzigingen

In mijn geval Je kunt een bedrag laden op je OV-chipkaart en daarmee reizen. Wanneer heb je voor het laatst iets voor het eerst gedaan? Checkt de medereiziger binnen 35 minuten weer in dan kan hij nog steeds met Samenreiskorting met iemand meereizen.

Type reis Vertrek Aankomst. Je kunt de Railrunner laden op een OV-chipkaart van het kind. Vanaf 4 jaar gaan ze betalen. Vanaf 4 jaar gaan ze betalen.

 • Naresh 09.01.2019 19:01

  Vanaf 4 jaar gaan ze betalen.