Leuke dingen maken van papier

 • Abonneren
 • Aandeel

Papier Knutsel ideetjes met papier vind je hier. Visite kaartjes Zo maak je zelf leuke kaartjes voor je bedrijf. Sneeuwster Op de site Ards-catch22 vind je een tutorial voor het maken van de mooiste sneeuwsterren.

Hart van papier Op de site Wat maakt Suzette vonden we dit mooie papieren hart. Met een downloadable print voor de binnenkant. Windmolentje van papier Hergebruik mooi oud papier, zoals een oude atlas voor het maken van deze leuke windmolentjes.

Stanley - Hobbymes Als je zeer nauwkeurig snijwerk wilt verrichten is het Stanley Hobbymes precies wat je zoekt. Bloemen maken van papier en knopen Crea cuties legt uit hoe je van papier, knopen en wat ijzerdraad leuke bloemetjes kunt maken. Op de site van Cards and Scrap vonden wij deze leuke manier van bloemen maken van oude boeken, tijdschrijften of zelfs kranten.

De foto nederlandse boeken downloaden illegaal van Ing things laat je precies zien hoe je het moet doen. Leuk om er overal een paar neer te zetten voor wat kleine spulletjes, leuke dingen maken van papier.

Deze waaiertjes kun je op verschillende manieren gebruiken. Leuk om er overal een paar neer te zetten voor wat kleine spulletjes. Origami paard Download en print het voorbeeld op het blog van Work and Process en vouw dit leuke paardje.

Op de site Ards-catch22 vind je een tutorial voor het maken van de mooiste sneeuwsterren.
 • Door de kleurencode kan het niet mis gaan.
 • Print het printvoorbeeld uit en maak dit leuke opbergbakje.

En nog wat anders

De meeste knutselprojectjes zijn in het Nederlands beschreven en wanneer er een Engelse handleiding bij zit dan laten de foto's je zien hoe je het kunt maken. Deze waaiertjes kun je op verschillende manieren gebruiken. Je vindt het op het blog van Work and Process. Prachtig voor een verjaardag, een afscheid, een geboorte of een huwelijk. Maak iets voor je kinderen. Stanley - Hobbymes Als je zeer nauwkeurig snijwerk wilt verrichten is het Stanley Hobbymes precies wat je zoekt.

Lees op de site van Ing things hoe je hem maakt.

 • Neem een oud boek, download het sjabloon van het huis van Belle en je bent klaar om een vaas vol van deze papieren bloemen te maken. Stamping Rika laatje zien hoe je van een blaadje papier een vis kunt vouwen.
 • Op de site Ards-catch22 vind je een tutorial voor het maken van de mooiste sneeuwsterren.

Download en print het voorbeeld op het blog van Work and Process en vouw dit leuke paardje. Cupcake bakjes Leuke dingen maken van papier je cupcakes eens in deze grappige en originele papieren bakjes. Cupcake bakjes Presenteer je cupcakes eens in deze grappige en originele papieren bakjes. Download en print het voorbeeld op het blog van Work and Process en vouw dit leuke paardje.

Ook interessant

Stanley - Hobbymes Als je zeer nauwkeurig snijwerk wilt verrichten is het Stanley Hobbymes precies wat je zoekt. Lees op de site van Ing things hoe je hem maakt.

Hart van papier Op de site Wat maakt Suzette vonden we dit mooie papieren hart.

Hergebruik mooi oud papier, zoals een oude atlas voor het maken van deze leuke windmolentjes. Kado doosjes en labels maken. Ford fiesta sleutel bijmaken prijs de site van VT wonen vind je de handleiding voor het maken leuke dingen maken van papier deze Windmolentjes. Op de site van VT wonen vind je de handleiding voor het maken van deze Windmolentjes. Op de site van VT wonen vind je de handleiding voor het maken van deze Windmolentjes.

Kleuren is een hele ontspannende en creatieve bezigheid voor jong en oud.

Knutselen met papier

Als waaiertje, als naamkaartje, als cadeau versiering. Op de site van VT wonen vind je de handleiding voor het maken van deze Windmolentjes. Zo maak je zelf leuke kaartjes voor je bedrijf.

 • Met de instructies en printable van Little Z.
 • Presenteer je cupcakes eens in deze grappige en originele papieren bakjes.
 • Print het printvoorbeeld uit en maak dit leuke opbergbakje.
 • Print het printvoorbeeld uit en maak dit leuke opbergbakje.

Maak iets leuks voor in je huis? De meeste knutselprojectjes zijn in het Nederlands beschreven en wanneer er een Engelse handleiding bij zit dan laten leuke dingen maken van papier foto's je zien hoe je the long dark mystery lake maple saplings kunt maken.

Gooi het vloeipapier wat als verpakking diende niet weg, maar maak er deze mooie pom poms van. Paper crafting Knutsel papier: Kleurplaten Kleuren is een hele ontspannende en creatieve bezigheid voor jong en oud?

Gooi het vloeipapier wat als verpakking diende niet weg, verpak hem dan in deze wikkel van de site Verbeelding, leuke dingen maken van papier. Met een downloadable print voor de binnenkant. Op de site Ards-catch22 vind je een tutorial voor het maken van de mooiste sneeuwsterren.

Met een downloadable print voor de binnenkant. Paper crafting Knutsel papier: Kleurplaten Kleuren is een hele ontspannende en creatieve bezigheid voor jong en oud.

Famme Navigation

Knutselen met papier Neem een stuk papier of karton en ga lekker knutselen met papier met deze ideetjes die we voor je hebben gevonden op het internet. Voor de projecten in dit boek worden allerlei soorten papier gebruikt, van prachtig gedessineerd papier tot boekbladzijden. Sneeuwster Op de site Ards-catch22 vind je een tutorial voor het maken van de mooiste sneeuwsterren.

Op de site Wat maakt Suzette vonden we dit mooie papieren hart.

Stanley - Hobbymes Als je zeer nauwkeurig snijwerk wilt verrichten is het Stanley Hobbymes precies wat je zoekt. Stanley - Hobbymes Als je zeer nauwkeurig snijwerk wilt verrichten is het Stanley Hobbymes precies wat je zoekt. Sneeuwster Op de site Ards-catch22 vind je een tutorial voor het maken van de mooiste sneeuwsterren.

 • Kiara 27.05.2018 03:29

  A4-formaat, 50 vellen per verpakking gsm. Lekker knutselen met papier.