Na hoeveel dagen ongesteld na definitief stoppen pil

  • Abonneren
  • Aandeel

Ik hoop dat ik hier mijn vraag wordt beantwoord, anders als nog de huisarts bellen. Of komt het door iets anders? Groetjes Anoniem ,

Ben dus niet de enige die met al deze klachten rondloopt. Dames, Ik ben nu 56 en heb nog steeds last van tussentijdse bloedingen. Bij mij uit zich dat in een angstig gevoel, onzekerheid, onstabiel qua emoties, moeilijk in slaap kunnen komen en daarna drijfnat van het zweet wakker worden. Met het gevolg dat de klachten die jij beschrijft ook vaak langer aanhouden. Alleen langer maken van de stopweek kan niet! Ik heb het idee dat het erger word wanneer ik ongesteld ben.

Soms ontstaan er blaaskrampen. Ik kan hier namelijk geen informatie over vinden ook niet in de bijsluiter. Van sommige pillen hoef je maar 7 pillen te slikken voor je de stopweek houdt http: Ik heb daarvoor en tijdens mijn menstruatie geslachtsgemeenschap gehad met mijn vriend. Niet zo lekker praatje, en het ruikt ook sterk.

Je wordt er zo onzeker van ook.

Ik weet dat je daardoor later in de overgang kunt komen, maar 54 is best laat, dacht ik. In de loop van de tijd heb je steeds meer dagen pijn. Tessa , Want bij jullie duurt het veel langer Kijk bij het kopje "Na het gebruik van de morning-afterpil". Bij mij is het minder geworden maar alles duurt wel langer..

Tinana hoeveel dagen ongesteld na definitief stoppen pil, Ik heb donderdagochtend me laatste pil gehad en ben zondag avond ongesteld geworden? TinaIk heb donderdagochtend me laatste pil gehad en ben zondag avond ongesteld geworden! TinaIk heb donderdagochtend me laatste pil gehad en ben zondag avond ongesteld geworden. Ik wens je heel veel sucses en probeer dus rustig en ontspannen te blijven.

Maar ik ben al langer dan 2 weken bijna ongesteld.

Mag je de stopweek langer maken?

Mvg, Tina Kimmetje , Maxime , Later kan het zijn dat je ook buiten de periode dat je ongesteld bent klachten hebt die door endometriose veroorzaakt kunnen worden. Sinds vorige week 1 week lang aan get vloeien geweest.

Vooral wanneer je ongesteld bent kan je blaas hierdoor geprikkeld worden! Komt dit doordat ik afgelopen maand niet na hoeveel dagen ongesteld na definitief stoppen pil ben geworden en dat ik daarom auto kopen zonder bkr rotterdam krampen toch voel in mijn buik.

Komt dit doordat ik afgelopen maand niet ongesteld ben geworden en dat ik daarom die krampen toch voel in mijn buik. Vooral wanneer je ongesteld bent kan je blaas hierdoor geprikkeld worden.

Komt dit doordat ik afgelopen maand niet ongesteld ben geworden en dat ik daarom die krampen toch voel in mijn buik.

Moet je condooms gebruiken in de stopweek? / Ben je vruchtbaar in de stopweek?

In de afgelopen weken heb ik ook vaker sex gehad zonder condoom dus ben nu best bezorgd. Ik heb voor het laatste gekozen. Soms ontstaan er blaaskrampen. De ene keer is het meteen hevig en de andere keer moet het op gang komen zegmaar.

Reactie infoteurNatuurlijk mag je de stopweek niet langer maken. Ik wou met de pil beginnen omdat ik heel veel bloedverlies had. Voor de rest gewoon verder geslikt? Lilium Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Lilium. Reactie infoteurInderdaad, maar deze situatie is nieuw voor mij. Ik slik de anticonceptie pil al 6 jaar lang, maar deze situatie is nieuw voor mij. Voor de rest gewoon verder geslikt.

Test jezelf met een thuistest

Werkt de pil nu wel bij mij i. Als je op jonge leeftijd wegens die hevige ongesteldheidspijn al aan de pil moet. Ik zit nu in de derde dag en nog niet echt ongesteld geworden. Markeer forums als gelezen.

Hawahaai Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Hawahaai. Het antwoord hierop weet ik zelf niet goed te geven. Het antwoord hierop weet ik zelf niet goed te geven.

  • Nad├Ęge 26.07.2018 19:31

    Wij gaan in maart op vakantie en hebben besloten om voor kinderen te gaan dus vond ik het goed om voor de vakantie al met mijn pil te stoppen nu is mijn vraag, als ik een stopweek inschakel ben ik begin vd vakantie ongesteld. Is er nu een grotere kans op zwangerschap?