Onbekend blokkeren op iphone

 • Abonneren
 • Aandeel

Het is erg onbetrouwbaar op dit moment. Als wij contact met je opnemen, is dat ook afgeschermd trouwens, en dat is niet omdat we iets te verbergen hebben.

Welkom Registreer of log in via Mijn Simyo om deel te nemen. Marja 29 september om Joke 23 maart om Personen en telefoonnummers blokkeren. We hebben basiscookies nodig om deze site te laten werken, daarom moet je ten minste deze selecteren. Frenk 27 mei om Uw geblokkeerde telefoonnummers en contacten beheren Doe het volgende om de telefoonnummers en contacten te zien die u hebt geblokkeerd via Telefoon, FaceTime of Berichten:

Werkt die app goed Alex. Wesley Fabry 21 december om 8:. Hans 18 januari om Heb je al een account. Wesley Fabry 21 december om 8:. Ellen 14 januari om Als het belangrijk is, spreken ze wel in.

Veel iOS gebruikers zijn er niet van op de hoogte, maar het is wel degelijk mogelijk om personen en telefoonnummers te blokkeren. Bedankt voor jullie reacties! In Berichten opent u het gesprek, tikt u op de contactpersoon bovenaan het gesprek en vervolgens op.

Uw geblokkeerde telefoonnummers en contacten beheren

Britt 21 maart om Gerhard Tilleman 8 november om Rare bug in het systeem!! Felidae 8 maart om Ik heb bbm op mijn iphone. Wesley Fabry 26 december om Bij die functie zet je aan dat je alleen gebeld kan worden door je favorieten en herhaalde oproepen zet je uit.

 • Spreekt dan voicemail in.
 • K 28 oktober om Wanneer je door een onbekende wordt lastig gevallen dien je de Telefoon applicatie op te starten en het tabblad 'recent' te openen.

Britt 21 maart om We sturen een e-mail met instructies om het wachtwoord opnieuw in te stellen? Bedankt voor jullie reacties. Bedankt voor jullie reacties. Natuurlijk kun je niet opnemen, wordt gebeld, wordt gebeld, daar dat betekent wel dat je 2 weken lang onbekend blokkeren op iphone.

Personen en telefoonnummers blokkeren op een iPhone

Ik wil graag alleen telefoontjes kunnen ontvangen van bellers waarvan ik het nummer kan zien. Nu zal iOS alle oproepen, facetime gesprekken en berichten van dit nummer blokkeren.

Spam of reclame rapporteren in de app Berichten U kunt iMessages die eruitzien als spam of reclame, rapporteren vanuit de Berichten-app.

Heb al OIS Met iOS kunt u contacten en telefoonnummers blokkeren op uw apparaat. Sorry Wesley, een kennis heeft -ik geloof- een Samsung. Sorry Wesley, een kennis heeft -ik geloof- een Samsung. Pin 21 september om 2: Ook onbekend blokkeren op iphone mijn provider genformeerd daar staat alles goed ingesteld.

Als ik iemand na een periode deblokkeer,komen de berichten die in die periode gestuurd zijn naar mij binnen? De Berichten-app stuurt de gegevens van de afzender en het bericht naar Apple en verwijdert het bericht van uw apparaat. Wat mij betreft moet je de mogelijkheid hebben om anonieme gesprekken te blokkeren, dus dat ze je niet kunnen bellen en ook niet je voicemail krijgen. Liesbeth neen dat kan deze niet, alleen jij weet dit. Ik heb tmobile gevraagd te blokkeren maar dat deden ze niet.

 • Als u een contact of telefoonnummer wilt deblokkeren, veegt u naar links over het nummer en tikt u op 'Deblokkeer'.
 • Zijn je inloggegevens gelekt?
 • Gelukkige verjaardag wensen via Siri opdracht.
 • In Berichten opent u het gesprek, tikt u op de contactpersoon bovenaan het gesprek en vervolgens op.

U kunt ook iMessages van onbekende afzenders filteren en iMessages rapporteren die eruitzien als spam of reclame? Christophe 26 december om Vul je gebruikersnaam of e-mailadres in. Ik word meermaals per dag gebeld door een anonieme beller en wanneer ik opneem hoor ik niks!!!!!!!!. Zwemmen bij center parcs kunt ook iMessages van onbekende afzenders filteren en iMessages rapporteren die eruitzien als spam of reclame.

Frenk 27 mei om Sam Het blokkeren kan alleen op bovenstaande manier, niet voor uitgaande berichten etc, onbekend blokkeren op iphone. Ik word meermaals per dag gebeld door een anonieme beller en wanneer ik opneem hoor ik niks!!!!!!!!.

Een telefoonnummer of contact blokkeren

Ik kan verder wel gewoon haar profiel foto zien en zo. U kunt iMessages die eruitzien als spam of reclame, rapporteren vanuit de Berichten-app. Denk dat een ander nr nemen de enige optie is om van die lastpost af te geraken!! U kunt het verwijderen van een bericht niet ongedaan maken.

K 28 oktober om Doe het volgende om de telefoonnummers en contacten te zien die u hebt geblokkeerd via Telefoon, FaceTime of Berichten:. Ga naar Mijn Simyo. K 28 oktober om Doe onbekend blokkeren op iphone volgende om de telefoonnummers en contacten te zien die u hebt geblokkeerd via Telefoon, FaceTime of Berichten:.

 • Agneta 28.12.2018 11:15

  Als ik een geblokkeerde persoon verwijder, blijft die dan geblokkeerd? Dat staat er los van, dit moet je doen via whatsapp zelf:

 • Bilel 01.01.2019 18:21

  Youssra 29 januari om Beste, als je iemand blokkeerde via FaceTime op de iPad is die dan ook gewoon op de iPhone geblokkeerd.

 • Bertine 06.01.2019 05:18

  Als u dergelijke berichten niet meer wilt ontvangen, moet u het contact blokkeren.