Plant in glazen pot zonder water

 • Abonneren
 • Aandeel

Neem het platje tussen twee lepels in en laat het voorzichtig zakken door de hals in het gat. Verdeel de houtskool regelmatig over de laag stenen met een vorkje dat je aan een bamboestokje vastmaakt met tape. Beste Ilona, Leuk dat je enthousiast bent geworden van de flessen.

Delyla, Volgens mij komt dat door te veel water. Bloemen en planten fleuren bij veel mensen de huiskamer. Judith Baehner op 14 augustus om Gelukkig zijn er tegenwoordig ontzettend veel opties om je groen in huis makkelijk te onderhouden en nog belangrijker: Haar verzameling kamerplanten groeit gestaag want zij kan geen tuincentrum verlaten zonder een nieuwe plant onder haar arm.

Meer inspiratie voor een plant terrarium Plant terraria heb je in verschillende soorten en maten. Wij beloven u een spectaculaire bloei gedurende het eerste jaar. Wij beloven u een spectaculaire bloei gedurende het eerste jaar. Home Contact Portfolio Webshop 0 Items. Maak uw keuze uit ons assortiment:. Home Contact Portfolio Webshop 0 Items.

Want ik wilgraag dat het mos en de plant zich hersteld en weer mooi groen wordt. Je fles staat te licht. Bloei in de daaropvolgende jaren kan echter niet worden gegarandeerd.
 • Orchidee in glazen vaas Hallo, Je ziet tegenwoordig heel mooi dat orchideeen in zo'n hoge glazen vaas staat.
 • Na het afsnijden van de stengels is het aan te bevelen het mes en de handen goed te wassen. Ik zit hier al een tijd aan te denken.

Begin je eigen plant terrarium

Uit de vaas halen oppotten in Bark of orchideeëngrond met geen turf, dit blijft te lang nat. Laat hier je reactie achter! Heel fijn dat ik met het lijstje planten naar het tuincentrum kon en zo mijn keuze kon maken. Als je de fles niet sluit is dat geen probleem.

Heb twee flessen gemaakt zo als beschreven, laag klein grint 5 cm, laag actieve koolstof, goede potgrond 9 cm dik, daar in plantjes die geadviseerd worden, bespoten met regen water, en week open laten staan, toen passende kurk er op, na wat weken ging het allemaal verrotten de plantjes, was dus een troep binnen in, alles er uit en in de vuilbak, dit dus tweemaal gedaan en niks geworden, dus help hoe komt dit en wat doe ik fout, wil het graag nogmaals proberen, maar zeer graag advies, wat doe ik dan niet goed, dank alvast.

Je kunt de fles iets minder licht zetten of laten wasemen maar daarvoor heb ik iets meer info nodig. De pot die je op de eerste foto ziet heb tweedehands op Koningsdag gekocht.

 • Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Het enige wat ze nodig hebben is af en toe een kleine sproeibeurt met de plantenspuit, het liefst eens per week.
 • Een laag van ca. Bij het verzenden zijn onze amaryllisbollen dan klaar om te bloeien.

Houd mij op de hoogte van nieuwe reacties. Leuke potten om planten in te doen. Houd mij op de hoogte van nieuwe reacties.

Nu lijkt mij dat ook wel mooi om te hebben, laag actieve houtskool. Nu lijkt mij dat ook wel mooi plant in glazen pot zonder water te hebben, alleen hoe kan ik dat het beste aanpakken? Ook met wat bredere openingen. Nu lijkt mij dat ook wel mooi om te hebben, alleen hoe kan ik dat het beste aanpakken.

Winkelwagen

Hey Jet, De kurk is een vereiste. Zet planten in potten in het zicht als ze bloeien, verschuif ze als ze uitgebloeid zijn. Snoei bij andere planten ook de takken terug, zorg voor een evenwicht in het onder en bovengrondse gedeelte van de plant.

Vegan Vissaus… Vissaus Zonder Vis. Judith Baehner op 2 maart om De Amaryllis is een bloembol die heel eenvoudig in bloei is te krijgen. Vegan Vissaus… Vissaus Zonder Vis. Judith Baehner op 2 maart om De Amaryllis is een bloembol die heel eenvoudig in bloei is te krijgen.

Bij het verzenden zijn onze amaryllisbollen dan klaar om te bloeien. Hey Roos, Ik denk dat het een zwarte vlieg is en geen fruitvliegje. Misschien kun je de pot een paar dagen echt koud wegzetten. Klopt dit of moet ik meer water toevoegen?

Olga op 17 september om. Olga op 17 september om ? Het is een soort insect heel klein die van een vochtige omgeving houden. Het is een soort insect heel klein die van een vochtige omgeving houden.

Daarnaast is de Airplant tegenwoordig een echte hit. Heb nu de aarde goed vochtig, maar geen excess. De Amaryllis is een bloembol die heel eenvoudig in bloei is te krijgen.

De betoverende schoonheid van de ridderster

Die is er wel met een kruk en niet in een weckpot omdat dit niet meegeeft. Hoi Judith, Ik heb een mooie weckpot waar ik probeer een tuintje in te maken maar ik krijg steeds een randje schimmel tussen de houtskool en de aarde. Katten kun je maar beter niet aan de bladeren en bloemen laten knabbelen, want het zal ze slecht bekomen.

Is de pot te klein geworden?

Ik heb een fittonia in een weckpot. Leg zoveel potgrond in de glazen pot als je nodig hebt om je plantjes goed te kunnen planten? Leg zoveel potgrond in de glazen pot als je nodig hebt om je plantjes goed te kunnen planten?

Wat heb ik verkeerd gedaan.

 • Marte 14.08.2018 12:03

  Ben ook heel benieuwd of er bloeiende planten in kunnen.

 • Anne-Lotte 18.08.2018 18:05

  Hey Roy, In Het Groenlab verkopen we flessen in verschillende maten, zowel oude als nieuwe.