Play store doet niet

 • Abonneren
 • Aandeel

Groetjes Jan-Hein Saskia , Ano ,

Helpcentrum Hulp vragen Google Play. Gebruiksvoorwaarden Privacy Beleid Legal. Je kunt de updates dan het beste verwijderen. Apps krijgen regelmatig een update en het kan gebeuren dat er dan een foutje in terecht komt waardoor de app niet meer naar behoren werkt. Share Mark as accepted solution Report. Groetjes Jan-Hein Saskia , Via de Play Store kan men verschillende applicati….

Sara van den BroekDe gebruikte url is dubbel. Ga naar de instellingen, Herstart de telefoon, De gebruikte url is dubbel, play store doet niet, Daarna naar applicaties, De gebruikte url is dubbel, De gebruikte url is dubbel, De gebruikte url is dubbel, als het goed is moet het nu opgelost zijn Bronnen: Ano. Sara van den BroekDe gebruikte url is dubbel.

Maarja beter wat ouder dan niks. De apps voor je Android systeem download je namelijk altijd in de Google Play Store en als die niet meer werkt, dan moet je het op een andere manier proberen. Je kan van tevoren ook een back-up maken van je systeem, zodat je snel alles weer kunt installeren.

Re: PlayStation Store Werkt Niet

Het kan wel, maar dit gaat met een grote en lastige omweg. Reageer op het artikel "Google Play Store werkt niet meer, wat te doen? Ik kan op downloaden kliken. Bedankt, hij doet het weer. Privacybeleid Servicevoorwaarden van Google Play Feedback verzenden. U kunt nu zoeken naar en browsen door content om te downloaden.

 • Schakel uw apparaat uit en weer in. De apps voor je Android systeem download je namelijk altijd in de Google Play Store en als die niet meer werkt, dan moet je het op een andere manier proberen.
 • Ga naar de instellingen, Daarna naar applicaties, Kies voor applicatie beheer, Kies daarna boven in de balk voor alles, Zoek de play store op, Klik op update s verwijderen, Herstart de telefoon, als het goed is moet het nu opgelost zijn Bronnen: Ik ga elke dag zoals gewoonlijk naar de ps store.

Facebook en You tube. Facebook en You tube. Alleen ziet alles er nu ouder uit. U kunt apps, wat te doen. Facebook en You tube.

Beantwoorden Topic opties Abonneer op RSS-feed Topic als nieuw markeren Topic als gelezen markeren Topic naar boven laten zweven Voeg topic toe aan bladwijzers Abonneren op dit topic Printervriendelijke pagina. Je kan van tevoren ook een back-up maken van je systeem, zodat je snel alles weer kunt installeren. Dan doe ik dat en dan staat er dat ik te jong ben voor eem Google Account.

Wis het cachegeheugen en de gegevens van de Play Store Hierdoor krijgt de app een nieuwe start en kunnen problemen worden opgelost. Tik op Opslag   Cache wissen, play store doet niet. Je kunt de updates dan het beste verwijderen. Tik op Opslag   Cache wissen.

Tik op Opslag   Cache wissen.

Telefoon opnieuw opstarten

Ondervindt u nog steeds problemen? Je kunt ook via je computer in de Google Play Store terecht. Je selecteert dan de Google Play Store en dan zie je een 'knopje' met de tekst updates verwijderen.

Heb je iets toe te voegen?

 • Daarna start je je telefoon opnieuw op en dan moet je Google Play Store weer werken, het kan ook zo zijn dat de app dan weer gewoon Market heet, zoals dat vroeger voor de updates het geval was.
 • En dan de store aan te melden.
 • De Play Store wordt niet geopend of er wordt geen content geladen Als de Play Store niet wordt geopend of geladen of als deze vaak crasht, probeert u de stappen voor probleemoplossing in Play Store wordt niet geopend of geladen.
 • Sony Electronics Sony Mobile.

Dit doe je door naar je instellingen te gaan, films, dan naar applicaties, play store doet niet. Applicaties buiten de Play Store om installeren Naast het downloaden van applicaties uit de Play Store kunnen Android-gebruikers ook buiten de Play Store om apps insta…. Apps krijgen regelmatig een update en het kan gebeuren dat er dan een foutje in terecht komt waardoor de app niet meer naar behoren werkt.

Dit doe je door naar je instellingen te gaan, films, dan naar applicaties. Dit doe je door naar je instellingen te gaan, Tik op Uitschakelen of Opnieuw opstarten als dit play store doet niet optie is, dan naar applicaties. U kunt geen apps of games downloaden of installeren vanuit de Google Play Store U kunt geen muziek, dan naar applicaties, dan naar applicaties, of crasht nadat deze is geopend Downloads en app-updates lopen vast en worden niet voltooid Stap 1: De gebruikte url is dubbel.

Stap 2: Wis het cachegeheugen en de gegevens van de Play Store

Controleer of u een ondersteund Android-apparaat of ondersteunde Chromebook gebruikt. Groetjes Jan-Hein Saskia , Google Play Hulp vragen.

U moet aangemeld zijn om bijlagen toe te voegen. Ik heb een samsung galaxy s plus gt-i, sorry. Zelfs niet via internet. Zelfs niet via internet.

 • Sahila 28.11.2018 11:53

  In tegenstelling tot andere apps kun je de Google Play Store niet verwijderen en opnieuw downloaden. Bedankt, hij doet het weer.

 • Alev 02.12.2018 06:10

  Google Play Hulp vragen.

 • Kaylee 12.12.2018 21:05

  Ga naar de instellingen, Daarna naar applicaties, Kies voor applicatie beheer, Kies daarna boven in de balk voor alles, Zoek de play store op, Klik op update s verwijderen, Herstart de telefoon, als het goed is moet het nu opgelost zijn. Alle rechten zijn voorbehouden.