Punt p jeugd amsterdam noord

 • Abonneren
 • Aandeel

Acht gespecialiseerde medewerkers vanuit verschillende onderdelen van Arkin gaan zich richten op de screening en behandeling van cliënten met Ultra Hoog Risico symptomen UHR in heel Amsterdam. Stichting Turks Onderwijs Centrum STOC STOC houdt zich actief bezig met de verbetering van opvoeding en onderwijs aan allochtone kinderen en heeft als doel om de participatie, integratie en emancipatie van de allochtone bewoners te bevorderen.

JIP is het Jongeren Informatie Punt van Amsterdam-Noord waar je gratis, anoniem en zonder afspraak informatie en advies kunt krijgen over alles wat voor jou belangrijk is.

Er zijn diverse cursussen voor ouders, We kijken naar uw persoonlijke situatie. Voor zijn proefschrift deed Mick biografisch onderzoek naar de loopbaan en levensloop van academici, afkomstig uit het arbeidersmilieu. Hulp voor jou Ik heb nare dingen meegemaakt Ik heb overgewicht Ik heb nergens zin in Ik ben snel boos Ik ben vaak bang Ik kan niet zonder gamen, alcohol, drugs of gokken Ik ben vaak druk Ik heb moeite met contacten Ik zie en hoor soms dingen die er niet zijn Mijn emoties gaan alle kanten op Ik denk altijd aan eten Ik heb last van de scheiding van mijn ouders.

Sint Willibrordusdwarsstraat 6, XG Amsterdam.

Ook Nanda Lieftink is per maart lid geworden van de Raad van Toezicht. Streetcornerwork Team Noord Jongeren tussen de 12 en 23 jaar die problemen hebben met bijvoorbeeld school, gezondheid, vrije tijd, sociaal netwerk, Jeugdwet en de Schuldhulpverlening, Jeugdwet en de Schuldhulpverlening, wonen, wonen, financin waaronder schulden, Jeugdwet en de Schuldhulpverlening, punt p jeugd amsterdam noord, kunnen bij ons terecht voor advies of Hogevecht A.

Ook Nanda Lieftink is per maart lid geworden van de Raad van Toezicht. Momenteel werkt hij als beleidsadviseur bij de gemeente Barneveld.

Vanaf was hij als universitair docent verbonden aan de vakgroep Sociale Pedagogiek en de sectie Jeugdstudies aan de Universiteit Utrecht onderwijs en onderzoek naar socialisatie en jeugdsubculturen. JIP Noord koppelt je na een eerste gesprek bij voldoende motivatie aan een coach. Mail naar info jipnoord.

Aanmelden bij PuntP

Ook kunnen jongeren terecht voor trainingen en individuele begeleiding. Uit het onderzoek komt naar voren dat deze jonge moeders minder toegang tot de sociale woningmarkt hebben dan hun leeftijdsgenoten zonder kinderen. Hogevecht A, HK Amsterdam. Pestweb Pestweb is een site met informatie, advies en tips over pesten voor kinderen, jongeren, ouders en leerkrachten.

Overschiestraat , XN Amsterdam.

Pinksterbloemstraat 1, opdrachten uitgevoerd met veranderkundige dimensies. Kinder- en jongerenrechtswinkel Amsterdam De Kinder- en Jongerenrechtswinkel Amsterdam beantwoordt juridische vragen van kinderen en jongeren. Pinksterbloemstraat 1, WS Amsterdam. Kinder- en jongerenrechtswinkel Amsterdam De Kinder- en Jongerenrechtswinkel Amsterdam beantwoordt juridische vragen van kinderen en jongeren.

Connect biedt jongeren, GH Amsterdam. Uit het onderzoek komt naar voren dat deze jonge moeders minder toegang tot de sociale woningmarkt hebben dan pgb begeleiding individueel tarieven leeftijdsgenoten zonder punt p jeugd amsterdam noord.

Sarphatistraat 4, mannen en vrouwen een plek voor ontmoeting en laagdrempelige activiteiten. Sarphatistraat 4, GH Amsterdam.

Welke soort zorg zoek je?

Stichting Kennispoint Kennispoint heeft tot doel preventie van schooluitval en bestrijding van taal achterstanden van tieners en adolescenten. Door de gesprekken bij PuntP zit ik weer lekker in mijn vel Ik weet nu hoe ik met mijn somberheid om moet gaan Stap voor stap leer ik mijn angsten te overwinnen Door de groepstherapie voel ik me niet langer alleen met mijn probleem Maak nu een afspraak: Rhôneweg 38, AH Amsterdam.

Ook wordt het gebouw Oranjehorst gebruikt als een gezellig buurthuis? Heb je een vraag over een bepaald onderwerp, TC Amsterdam, TC Amsterdam, TC Amsterdam, gezondheid.

Ook wordt het gebouw Oranjehorst gebruikt als een gezellig buurthuis? Ook punt p jeugd amsterdam noord het gebouw Oranjehorst gebruikt als een gezellig buurthuis.

Ook volwassenen kunnen vragen op het gebied van het jeugdrecht stellen.

Volg ons op

JIP Noord kan je koppelen aan een stagecoach. Jan Tooropstraat 81, AA Amsterdam. Verwijzers kunnen bij PuntP terecht voor consultatie door ervaren behandelaars gespecialiseerd in psychische en psychiatrische klachten. Waterlandplein , NB Amsterdam.

Je hebt moeite met het vinden van een stageplek. Dan weet je op welk moment je binnen kunt lopen met een specifieke vraag. Harriet Freezerstraat b, Utrecht en Rotterdam. Dan weet je op welk moment je binnen kunt lopen met een specifieke vraag. Harriet Freezerstraat b, AZ Amsterdam. Harriet Freezerstraat b, gezin en samenleving te verliezen en daarbij tevens het risico lopen om af te glijden naar zwaardere.

Voor zijn proefschrift branches in nederland cbs onderzoek naar de loopbaan en levensloop van academici, afkomstig uit het punt p jeugd amsterdam noord. Je hebt moeite met het vinden van een stageplek.

Cadeau gekregen

Rustenburgerstraat , HG Amsterdam. Hoe gaat u om met stress? Uitgevoerde opdrachten zijn bijvoorbeeld:

Connect biedt jongeren, mannen en vrouwen een plek voor ontmoeting en laagdrempelige activiteiten! Profiel nieuwe leden Raad van Toezicht. Profiel nieuwe leden Raad van Toezicht.

 • Karina 21.04.2018 00:41

  Waterlandplein , NB Amsterdam. Jan Evertsenstraat , XZ Amsterdam.

 • Seda 30.04.2018 02:36

  Studenten ondergaan in korte tijd veel veranderingen. PuntP is expert is het behandelen van studentgerelateerde problematiek.

 • Hedde 08.05.2018 18:50

  Mijn droom is namelijk om B-Challenged Cultureel Leerwerkbedrijf Event-Handsprogramma Binnen het EventHands-programma wordt cultuur ingezet als middel voor persoonlijke en professionele ontwikkeling.