Rdw wanneer moet mijn auto gekeurd worden

  • Abonneren
  • Aandeel

Of u ontvangt de herinnering in de digitale Berichtenbox van MijnOverheid. Wist je dat 1 op de 3 gebruikte auto's in Nederland een schadeverleden heeft?

RDW verzend APK keuring herinneringsbrief naar auto eigenaren Ben je de rechtmatige eigenaar van het voertuig, dan stuurt de RDW jou een brief waarin zij je helpen herinneren dat je APK keuring binnenkort gaat verlopen. Dat staat er omdat een brommer niet APK gekeurd hoeft te worden. Editor May 15,  at 1: Check ook wanneer de volgende keuring gedaan moet worden.

Dagwaarde gratis berekenen Dagwaarde gratis berekenen Via het kenteken direct zien wat de dagwaarde van een auto is.

Regelmatig auto onderhoud kan altijd worden opgeslagen tijdens APK-inspectie. Met vriendelijke groet, Team RDW check. De auto check laat je zien wanneer de auto opnieuw APK gekeurd moet worden.

Share on Google Plus Share. Controleer of een auto geimporteerd is via het kenteken.

We zullen cookies gebruiken om onze website te optimaliseren ten behoeve van de bezoeker. Standaard auto informatie Zoek gratis auto informatie op via het kenteken.
  • Wanneer moet mijn auto gekeurd worden? Controleer of een auto geimporteerd is via het kenteken.
  • Het onderhoudsschema van de auto zegt veel over de betrouwbaarheid van het voertuig. Als uw voertuig voor 1 januari voor het eerst is gekeurd, moet u jaarlijks een APK check laten uitvoeren.

Check je vervaldatum

Het zal niet de eerste keer zijn dat iemand een auto koopt in de veronderstelling dat de APK nog een tijd geldig is terwijl dit in feite maar van korte duur is. U ontvangt deze boete ook als uw auto niet op de openbare weg rijdt. Maar omdat alle gegevens van de kenteken check, zoals onder andere de APK vervaldatum, afkomstig zijn van de RDW en de VWE weet je bij het uitvoeren van een kenteken check zeker dat je betrouwbare informatie tot je beschikking krijgt.

Als je de APK vervaldatum van jouw auto eenmaal weet na het uitvoeren van een kenteken check, kun je zelf bepalen of je deze datum afwacht of jouw auto al eerder wegbrengt voor een APK-controle. En omdat deze APK-controle ook gewoon 14 maanden geldig is, hoef je je geen zorgen te maken dat je eerder terug moet voor een nieuwe APK-controle.

Bij niet eerdere keuring APK Als uw voertuig voor 1 januari voor het eerst is gekeurd, moet u jaarlijks een APK check laten uitvoeren.

  • Je mag de auto dan niet gebruiken in de uitstelperiode maar kunt de APK keuringsdatum wel 2 maanden opschuiven. Hoe vaak moet ik mijn auto apk laten keuren?
  • Share on LinkedIn Share. In de meeste gevallen is dat jaarlijks.

Hoe vaak moet ik mijn auto apk laten keuren. Je moet bij de http: Wil je tussendoor controleren hoe lang je APK nog geldig is dan kan je dat op je goedkeuringsrapport terugvinden of de online auto check doen. En omdat deze APK-controle ook gewoon 14 maanden geldig is, rdw wanneer moet mijn auto gekeurd worden, hoef je je geen zorgen te maken dat je eerder iens ah restaurantactie eindhoven moet voor een nieuwe APK-controle.

Het hebben van een geldig APK is verplicht. Het hebben van een geldig APK is verplicht.

Wanneer apk

U kunt de keuring inderdaad eerder laten doen en dat als nieuwe APK keuringsdatum laten gelden. Dagwaarde gratis berekenen Dagwaarde gratis berekenen Via het kenteken direct zien wat de dagwaarde van een auto is. Een gloednieuwe auto hoeft de eerste vier jaar niet op voor een algemene periodieke keuring.

Editor May 15, at 1: De eerste APK keuring moet gedaan worden wanneer de auto 4 jaar oud is. De APK keuring zegt niet veel over de motorische staat van de auto. De RDW controleert met steekproeven of een apk goed is uitgevoerd door profiel de fietsspecialist raalte garage.

De APK keuring zegt niet veel over de motorische staat van de auto. Bij mij geen enkele vertraging.

Moet mijn caravan ook APK gekeurd worden?

Over deze site Over Rijksoverheid. Uw voertuig mag dan niet meer op de openbare weg geparkeerd staan. Met vriendelijke groet, Team RDW check. Wanneer moet mijn auto gekeurd worden?

  • Bovendien kunnen verzekeringsmaatschappijen weigeren geld uit te keren als u met een ongekeurde auto bij een ongeluk betrokken raakt.
  • Deelnemen aan het verkeer zonder geldig APK is strafbaar.
  • Mocht u in de gelegenheid zijn om twee maanden van te voren de camper te laten keuren, dan kunt u de huidige APK vevaldatum behouden.
  • Tevens wordt je onderhoudsdata dan opgeslagen en beschikbaar gesteld.

Hentze November 30, of moet de eigenaar mee, at  Als uw voertuig al eerder is gekeurd. In dit geval heb je namelijk geen APK-plicht meer en hoef je auto dus niet meer gekeurd te worden. In dit geval heb je namelijk geen APK-plicht meer en hoef je auto dus niet meer gekeurd te worden.

Dagwaarde gratis berekenen Dagwaarde gratis berekenen Via het kenteken direct zien wat de dagwaarde van een auto is! Hentze November attack on titan jean kirschtein, of moet de eigenaar mee, of moet de eigenaar mee. En wanneer uw auto voor het eerst de weg op mocht?

Herinnering voor de apk

Als uw auto na 1 januari voor het eerst is gekeurd, is de tweede keuring pas na drie jaar verplicht. Zoeken in kenteken bestand Zoek in onze database met alle kentekens van Nederland. U ontvangt deze boete ook als uw auto niet op de openbare weg rijdt. De eerste APK keuring moet gedaan worden wanneer de auto 4 jaar oud is.

Vul het nummerbord in en ontvang een overzicht aan RDW voertuiggegevens. De APK keuring datum opzoeken is bijzonder handig wanneer je een auto gaat kopen. Vul het nummerbord in en ontvang een overzicht aan RDW voertuiggegevens.