Restaurant het onland gaanderen

  • Abonneren
  • Aandeel

Het personeel vriendelijk en bekwaam. Log in of maak een account aan om al uw boekingen te bekijken. Vul uw e-mailadres in, dan sturen we u onze beste deals Aanmelden.

Beschrijving Wiersse 68 is gelegen in Doetinchem, op 2,4 km van de Schouwburg Amphion en het Stadsmuseum van Doetinchem.

De bewegwijzering was maar op 1 punt wat onduidelijk en dat was waar je een provinciale weg oversteekt en je langs een winkel voor deurbeslag moet lopen. We kwamen uit op De soep was lekker en de bediening vlot. Ook de pannekoek was niet al te warm. Wij zijn meteen vertrokken en komen hier ook nooit meer terug.

Leuk met een wijnarrangement"? Dan plaatsen we hem op de website van Booking? Dan plaatsen we hem op de website van Booking.

De sfeer is erg leuk en autentiek. De sfeer is erg leuk en autentiek?

Verhuur uw accommodatie op Booking. Ze kunnen zich beter beperken tot de kleine kaart of gewoon een fatsoenlijke kok in dienst nemen. Heeft u een klacht of aanbeveling met betrekking tot dit Klompenpad bijvoorbeeld over de markering , stuurt u ons dan een mailtje via het contactformulier.

Het Onland - Doetinchem

Wij zijn meteen vertrokken en komen hier ook nooit meer terug. En diner was ook uitstekend. We gingen hier op een zondag eten, omdat het er van buiten zo gezellig uitzag.

De route is in twee richtingen gemarkeerd, zodat u de route zowel links- als rechtsom kunt wandelen. Wij vonden dit pad niet bijzonder weinig bos en verder wat vlak.

Vandaag hebben wij dit klompen pad gelopen wat een geweldige route. Wij vonden het ook een mooie afwisselende route en hebben ook de verlenging meegepakt. Vandaag zaterdag het Ganderpad gelopen. Wat ons betreft restaurant het onland gaanderen dit klompenpad zeker in de top vijf. Wij vonden het ook een mooie afwisselende route en hebben ook de verlenging meegepakt.

Contactgegevens

Mooie onverharde paadjes langs weilanden, beken en bossen. Gaat u er eens een kijkje nemen. Ook wij liepen bij de Tuinstraat op een gegeven moment op de verkorte route.

De route is werkelijk prachtig, betaal pas tijdens uw verblijf, betaal pas tijdens uw verblijf, kortom zeer afwisselend, kortom zeer afwisselend. In een woord geweldig. In een woord geweldig. Hotels in de buurt. Inschrijven met Facebook Inschrijven met Google.

't Pömpke Sportcafé

Klik hier om u op deze reacties te abonneren. We leven in en niet Misschien nog eens op herhaling in het voorjaar.

Mooie onverharde paadjes langs weilanden, beken en bossen. Herman en Marijke uit Doetinchem. Log in of maak een account aan om al uw boekingen te bekijken. Log in of maak een account aan om al uw boekingen te bekijken. Vandaag 2e Paasdag deze route gelopen. De verlenging is inderdaad een heel mooi gedeelte? Mooie onverharde paadjes langs weilanden, restaurant het onland gaanderen, beken en bossen.

Hoe was je ervaring?

De verlenger was overigens nog een mooi stuk bos geweest over en langs de rivierduinen net als het pad over de verkorter. Vandaag ganderpad met onze kids gelopen. Leuk restaurant, leuke inrichtig, leuke bediening. En dat aan de rand van de bossen waar menig wandelaar met hond loopt?!?!

Ken de omgeving al mijn hele leven lang. Ken de omgeving al mijn hele leven lang. Ken de omgeving al mijn hele leven lang.

  • Tomás 22.07.2018 18:35

    Ken de omgeving al mijn hele leven lang.

  • Daniëla 26.07.2018 09:17

    Schandalige prijs voor koffie uit de grote kan, terwijl binnen een verse cappuccino tegen dezelfde prijs als buiten voor de koffie!