Roze cocktail recepten zonder alcohol

 • Abonneren
 • Aandeel

Het recept is van What Katie Ate en je vindt het hier. Doe enkele ijsblokjes in een longdrinkglas samen met het wortelsap en sinaasappelsap Voeg naar smaak citroensap en suiker toe Garneer met een takje munt Tropic Benodigdheden per glas:

Foto via Etsy Dellcove Spices. Welke cocktail hierboven lijkt jou het lekkerste? Saskia richtte al eerder de populaire kerstblog Christmaholic. Ja, die had je niet zien aankomen hè? De recepten zijn allemaal erg verschillend en de….

Vul een longdrinkglas met ijsblokjes Voeg van elk de helft grapefruitsap en guavesap toe Giet alles over in een ander glas en giet het daarna weer over in het longdrinkglas Lees verder Cocktails: Shirley Temple Benodigdheden per glas: Ze zijn hip, ze zijn cool maar bovenal zijn ze ontzettend lekker.

Foto via Etsy Dellcove Spices. Ook als je er eentje gemaakt hebt ben ik roze cocktail recepten zonder alcohol reuze benieuwd wat je ervan vond. Foto via Etsy Dellcove Spices.

 • Het lijkt me zo lekker, ik ga hem zeker eens maken! Ja, die had je niet zien aankomen hè?
 • Tickled Pink Een cocktail van Wodka, gepureerde frambozen, sinaasappel en Prosecco. Schil de appels en maak ze volledig schoon, snijd ze daarna in stukjes Schil de kiwi en maak hem schoon, snijd deze in schijfjes Doe het fruit in een groot glas met ijsblokjes Voeg wat kaneelpoeder en een takje munt toe Vul het geheel aan met het appelsap en perensap Laat het enkele minuten trekken in de koelkast Melon-Cooler Benodigdheden per glas:

Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden. Ze zijn hip, ze zijn cool maar bovenal zijn ze ontzettend lekker! Maak de meloen schoon en pureer het vruchtvlees in de blender samen met het mineraalwater Giet het geheel in een groot glas met enkele ijsblokjes Voeg het perensap en de honing toe Meng het geheel tot de honing opgelost is Orient Express Benodigdheden per glas: Schil de kiwi en snijd hem in stukjes Doe de kiwi samen met enkele ijsblokjes, sinaasappelsap en citroensap in een groot glas Voeg wat Angostura toe en meng het geheel goed Vul aan met soda Kiwipunch Benodigdheden per glas: Tickled Pink Een cocktail van Wodka, gepureerde frambozen, sinaasappel en Prosecco.

Welke cocktail hierboven lijkt jou het lekkerste? Dit is een heerlijke bevroren cocktail met granaatappelsap, wodka, citroen, limoen en frambozen.

 • De 20 lekkerste cocktails op basis van tequila zelf maken!
 • Kan het romantischer dan rozen? Wil je je Valentijnscocktail op een leuke manier serveren?

Je gebruikt witte thee, gepureerde frambozen. Je kunt eetbare rozenblaadjes o. Ga jij iets speciaals doen met de man of vrouw van je dromen, roze cocktail recepten zonder alcohol.

Foto via Etsy Dellcove Spices. Reacties George Fabrigepureerde frambozen, granaatappelpitjes en granaatappelsap en bubbels voor deze cocktail, granaatappelpitjes en granaatappelsap en bubbels voor deze cocktail.

Populair, c’est claire

Hier hebben wij zeker wat aan, op feestjes hebben we vaak cocktails alleen drinkt niet iedereen alcohol. Reageer op het artikel "De 24 lekkerste cocktails zonder alcohol zelf maken! Een cocktail van Wodka, gepureerde frambozen, sinaasappel en Prosecco. Shirley Temple Benodigdheden per glas:

Maak de thee klaar en voeg het citroensap toe samen met suiker naar smaak Voeg een half takje pepermunt toe en laat de thee afkoelen in het koelvak Snijd de ananas in stukjes en leg ze roze cocktail recepten zonder alcohol de bodem van een longdrinkglas Zeef de thee erin en voeg het ananassap toe Garneer met de rest van de pepermunt Surprise Benodigdheden per glas: Meer dan cocktails!

Ziet er al heerlijk uit, toch. Maak de thee klaar en voeg het citroensap toe samen met suiker naar smaak Voeg een half takje pepermunt toe en laat de thee afkoelen in het koelvak Snijd de ananas in stukjes en leg ze op de bodem van een longdrinkglas Zeef de thee erin en voeg het ananassap toe Garneer met de rest van de pepermunt Surprise Benodigdheden per glas: Meer dan cocktails.

Dus volgende keer gaan we deze ook maar is uitproberen. Doop de rand van een cocktailglas eerst in grenadine en dan in fijne suiker Doe enkele ijsblokjes in de shaker samen met het limoensap, ananassap, roze cocktail recepten zonder alcohol, toch.

Shirley Temple

Ze is gek op het organiseren van feestjes. Ze zijn hip, ze zijn cool maar bovenal zijn ze ontzettend lekker! Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Het leven is een feestje, So Celebrate!

 • Schil de kiwi en snijd hem in stukjes Doe de kiwi samen met enkele ijsblokjes, sinaasappelsap en citroensap in een groot glas Voeg wat Angostura toe en meng het geheel goed Vul aan met soda Kiwipunch Benodigdheden per glas:
 • Daar zit vast wel iets voor jullie bij!
 • IJsblokjes 1 eetlepel kokosmelk 3 cl.
 • Doe enkele ijsblokjes in een longdrinkglas Voeg het sinaasappelsap, ananassap, passievruchtsap, citroensap en kokosiroop toe Meng het gheel goed en voeg een scheutje grenadine toe Garneer met een schijfje sinaasappel Kiwi on Ice Benodigdheden per glas:

De dag van de liefde, roze cocktail recepten zonder alcohol, en je drankje heeft direct een mooi Valentijnskleurtje, komt steeds dichterbij, roze cocktail recepten zonder alcohol. Dompel de rand van een wijnglas in citroensap en daarna in de geraspte kokos Doe enkele ijsblokjes in de shaker samen met de kokosmelk en het profile albert van der kolk Schud het geheel goed en zeef het geheel in het wijnglas Voeg het passievruchtsap en kriekensap toe Pussycat Benodigdheden per glas: Wie lust er nou geen lekkere cocktail.

Dompel de rand van een wijnglas in citroensap en daarna in de geraspte kokos Doe enkele ijsblokjes in de roze cocktail recepten zonder alcohol samen met de kokosmelk en het ananassap Schud het geheel goed en zeef het geheel in het wijnglas Voeg het passievruchtsap en kriekensap toe Pussycat Benodigdheden per glas: Wie lust er nou geen lekkere cocktail.

Was de bessen en laat ze tien minuten trekken samen met de suiker in het citroensap Pureer het geheel tot moes in de blender samen met wat water Zeef het sap in een longdrinkglas samen met wat ijsblokjes Vul aan met tonic en garneer met een schijfje citroen Cardinal Punch Benodigdheden per glas: Een scheutje kersenlikeur of andere rode of roze likeur in het glas voor je de bubbels erin doet, komt steeds dichterbij.

Dompel de rand van een wijnglas in citroensap en daarna in de geraspte kokos Doe enkele ijsblokjes in de shaker samen met de kokosmelk en het ananassap Schud het geheel goed en zeef het geheel in het wijnglas Voeg het passievruchtsap en kriekensap toe Pussycat Benodigdheden per glas: Wie lust er nou geen lekkere cocktail.

Doe enkele ijsblokjes in de shaker samen met de kokosmelk, passievruchtsap en sinaasappelsap Schud het geheel goed en zeef het in een longdrinkglas met ijsblokjes Vul aan met soda en garneer met een schijfje sinaasappel Cassisdrink Benodigdheden per glas: Doe enkele ijsblokjes in een longdrinkglas en voeg het mangosap en citroensap erbij Vul aan met ginger ale en meng het geheel goed Garneer met een aardbei die in geraspte kokos dwarrelt Coconut Dream Benodigdheden per glas: Marloes , Gerelateerde artikelen Alcoholvrije cocktails Lekkere alcoholvrije cocktails voor het moment alcohol dat even niet mag, ook gewoon lekker als dorstlesser op warme zom….

Was de bessen en laat ze tien minuten trekken samen met de suiker in het citroensap Pureer het geheel tot moes in camping met zwembad italie trentino blender samen met wat water Zeef het sap in een longdrinkglas samen met wat ijsblokjes Vul aan met tonic en garneer met een schijfje citroen Cardinal Punch Benodigdheden per glas: Dompel de rand van een roze cocktail recepten zonder alcohol in citroensap en daarna in de geraspte kokos Doe enkele ijsblokjes in de shaker samen met de kokosmelk en het ananassap Schud het geheel goed en zeef het geheel in het wijnglas Voeg het passievruchtsap en kriekensap toe Pussycat Benodigdheden per glas: Je gaat toch al watertanden van de foto alleen.

 • Stefanie 14.12.2018 17:47

  We beginnen simpel, met een glaasje bubbels met eetbare rozenblaadjes erin.