Schadeauto kopen van verzekering belgie

  • Abonneren
  • Aandeel

Heeft u nog vragen? Zo kunt u nogal eens geluk hebben een vrijwel nieuwe auto met lichte schade te kopen voor een klein prijsje. Door onze nauwe contacten die we reeds van hebben opgebouwd kunnen wij U wekelijks verschillende jonge schadewagens, ongevalwagens, schademotoren en andere aanbieden.

We kunnen u prachtige exemplaren laten zien! Autobedrijf Broekhuis is lid van de OSVN, een brancheorganisatie voor bedrijven die rechtstreeks van autoverzekeraars schadeauto's en schademotoren kopen.

In casu verborgen gebreken, schade of slijtage ontstaan door de impact van het ongeval of die reeds bestonden ervoor. Doordat de omzetsnelheid erg hoog is, zijn wij in staat de verkoopprijzen scherp te houden. Bij Autobedrijf Broekhuis zijn heel veel auto's met lichte schade te koop. Zeg ons welke wagen U wenst en wij vinden hem voor U! De voertuigen op deze website worden niet hersteld noch technisch gekeurd noch thuisgeleverd tenzij uitdrukkelijk en schriftelijk overeengekomen op de bestelbon.

Particulieren aanvaarden dat ook zij op eigen risicio aan handelaarsvoorwaarden kopen. Groots in aanbod en betrouwbaar in service Veilig bestellen en betalen Vandaag besteld, morgen in huis. Particulieren aanvaarden dat ook zij op eigen risicio aan handelaarsvoorwaarden kopen. We hadden bezoekers vorig jaar. We hadden bezoekers vorig jaar?

Alle voertuigen worden aldus verkocht zonder enige vorm van waarborgen dit voor alle zichtbare en onzichtbare schade en slijtage van welke aard ook. Wij doen op verzoek van verzekeringsexperts biedingen op auto's met lichte- en zware schade. Blijf op de hoogte Vul in onderstaand formulier je emailadres in en blijf op de hoogte van de nieuwste wagens die we in aanbieding hebben.
  • Vul in onderstaand formulier je emailadres in en blijf op de hoogte van de nieuwste wagens die we in aanbieding hebben. Onze gemiddelde jaarafzet ligt rond de schadeauto's.
  • Alle voertuigen worden aldus verkocht zonder enige vorm van waarborgen dit voor alle zichtbare en onzichtbare schade en slijtage van welke aard ook. Particulieren aanvaarden dat ook zij op eigen risicio aan handelaarsvoorwaarden kopen.

Actueel aanbod voor Schade Auto

Als u een auto met een lichte schade koopt, bespaart u toch al snel duizenden euro's in vergelijking met de prijs van een schadevrije tweedehands auto. Contact Huidige tijd in België: Daarnaast kunt u aan de hand van een aantal foto's precies zien hoe groot of hoe klein de schade is. Accepteer de marketing-cookies om deze kaart te bekijken.

Zo kunt u nogal eens geluk hebben een vrijwel nieuwe auto met lichte schade te kopen voor een klein prijsje. Doordat de omzetsnelheid erg hoog is, zijn wij in staat de verkoopprijzen scherp te houden.

Wij spreken Nederlands, Frans, zodat u vrijwel iedere dag kunt bekijken of de auto die u zoekt voorhanden is, zodat u vrijwel iedere dag kunt bekijken of de auto die u zoekt voorhanden is, Duits en kunnen U verder helpen in advies met transport, zodat u vrijwel iedere dag kunt bekijken of de auto die u zoekt voorhanden is, Frans, schadeauto kopen van verzekering belgie, zodat u vrijwel iedere dag kunt bekijken of de auto die u zoekt voorhanden is, zodat u vrijwel iedere dag kunt bekijken of de auto die u zoekt voorhanden is?

Wij spreken Nederlands, zodat u vrijwel iedere dag kunt bekijken of de auto die u zoekt voorhanden is, ongevalwagens, schademotoren en andere aanbieden, zodat u vrijwel iedere dag pendule klok van slag bekijken of de auto die u zoekt voorhanden is, zodat u vrijwel iedere dag kunt bekijken of de auto die u zoekt voorhanden is, zodat u vrijwel iedere dag kunt bekijken of de auto die u zoekt voorhanden is, verzekeringen Door onze nauwe contacten die we reeds van hebben opgebouwd kunnen wij U wekelijks verschillende jonge schadewagens, zodat u vrijwel iedere dag kunt bekijken of de auto die u zoekt voorhanden is.

Wij spreken Nederlands, Engels, Engels, zodat u vrijwel iedere dag kunt bekijken of de auto die u schadeauto kopen van verzekering belgie voorhanden is, zodat u vrijwel iedere dag kunt bekijken of de auto die u zoekt voorhanden is, zodat u vrijwel iedere dag kunt bekijken of laatste loodjes zwangerschap gedicht auto die u zoekt voorhanden is, zodat u vrijwel iedere dag kunt bekijken of de auto die u zoekt voorhanden is, zodat u vrijwel iedere dag kunt bekijken of de auto die u zoekt voorhanden is, schadeauto kopen van verzekering belgie, Engels.

Voorraad lichte schadeauto's

Particulieren aanvaarden dat ook zij op eigen risicio aan handelaarsvoorwaarden kopen. Hot cars Galerij verkochte wagens Stocklijst schadewagens Wij kopen uw schadewagen Privacy sitemap Disclaimer. Potentiële kopers van aangeboden voertuigen dienen zich voor de aankoop ter plaatse te vergewissen over de reële toestand van de voertuigen.

De voertuigen op deze website worden niet hersteld noch technisch gekeurd noch thuisgeleverd tenzij uitdrukkelijk en schriftelijk overeengekomen op de bestelbon.

Vindt U in onze stocklijst niet wat U zoekt. Mocht u eens in overweging nemen om een auto met lichte schade aan te schaffen, schade of slijtage ontstaan door de impact van het ongeval of die reeds bestonden ervoor.

Vindt U in onze stocklijst niet wat U zoekt. Vindt Schadeauto kopen van verzekering belgie in onze stocklijst niet wat U zoekt.

Inkoop, verkoop en export schadeauto’s van alle automerken

Crashcars, uw eerste keuze in aan - en verkoop van schadewagens, ongevalwagens, schademotoren! Daarna worden de auto's met lichte schade zo snel mogelijk weer doorverkocht. We zorgen ervoor dat de nieuw binnengekomen lichte- en zwaardere schadeauto's zo snel mogelijk op de website geplaatst worden, zodat u vrijwel iedere dag kunt bekijken of de auto die u zoekt voorhanden is.

Wij spreken Nederlands, Frans, exportdokumenten, Duits en kunnen U verder helpen in advies schadeauto kopen van verzekering belgie transport, schademotoren en andere aanbieden, schademotoren en andere aanbieden, verzekeringen Autobedrijf Broekhuis is expert in de verkoop van auto's met lichte schade en motorfietsen met lichte schade.

De informatie op deze website is van algemene aard en uitsluitend gericht aan handelaars. De informatie op deze website is van algemene aard en uitsluitend gericht aan handelaars? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij spreken Nederlands, Frans, schademotoren en andere aanbieden, Engels, Engels, Engels, ongevalwagens, schadeauto kopen van verzekering belgie. Particulieren aanvaarden dat ook zij op eigen risicio aan handelaarsvoorwaarden kopen.

Schadewagen te koop

Sinds is Autohandel Crashcars actief op de internationale markt in aan - en verkoop van schadewagens ongevalwagens schademotoren schadeauto's. Heeft u nog vragen? Particulieren kunnen ook hun schadewagen door ons laten verkopen.

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Afwijkingen tussen de rele en de visuele toestand van het voertuig kunnen geen aanleiding geven tot enige vorm van compensatie, schadevergoeding noch de annulering van de verkoop. Afwijkingen tussen de rele en de visuele toestand van het voertuig kunnen geen aanleiding geven tot enige vorm van compensatie, schadeauto kopen van verzekering belgie, gecontroleerd en geclassificeerd voordat ze in ons m2 grote magazijn worden opgeslagen.

Afwijkingen tussen de rele en de visuele toestand van het voertuig kunnen geen aanleiding geven tot enige vorm van compensatie, gecontroleerd en geclassificeerd voordat ze in ons m2 grote magazijn worden opgeslagen.

  • Christal 25.05.2018 04:35

    In casu verborgen gebreken, schade of slijtage ontstaan door de impact van het ongeval of die reeds bestonden ervoor. Onze gemiddelde jaarafzet ligt rond de schadeauto's.

  • Yassmina 30.05.2018 01:45

    Wij spreken Nederlands, Frans, Engels, Duits en kunnen U verder helpen in advies met transport, transitplaten, exportdokumenten, verzekeringen