Stamppot prei met ei

 • Abonneren
 • Aandeel

Roer alles om en naar smaak nog peper, zout of extra kerrie toevoegen. Daarna voeg je de gesneden prei toe, smoor alles gaar.

Lekker als dessert tijdens de kerstdagen. We staan je graag te woord op werkdagen tussen Ondertussen voorzichtig melk en boter toevoegen op gevoel. Een heerlijk recept voor cranberry cake. Dit moet je vooral níet doen als ouder 30 okt Gezondheid. We leggen je precies uit hoe je het maakt.

Ingrediënten gram aardappelen gram prei 5 hardgekookte eieren 2 teentjes knoflook gram mager gerookt spek 3 theelepels kerrie 1 eetlepel mosterd Scheutje melk Naar smaak peper en zout Bereidingswijze Zet de aardappelen op het vuur en kook ze tot ze gaar zijn.

Opzetten met koud water en mespuntje zout toevoegen. Opzetten met koud water en mespuntje stamppot prei met ei toevoegen. Schep de stamppot op het bord met een schep aangemaakte saus er over en een stukje rookworst erbij.

Opzetten met koud water en mespuntje zout toevoegen? Schep de stamppot op het bord met een schep aangemaakte saus er over en een stukje rookworst erbij.

Ingrediënten

Cranberry cake met witte chocolade. Voeg het gehakt en de eieren ook aan de grote pan toe en stamp dit door elkaar.

Eieren 6 tot 8 minuten laten koken, dan afspoelen onder koud water. Tenslotte blokjes kaas er door heen roeren. Stuur je vraag naar Een heerlijk recept voor cranberry cake. Bak ondertussen het gehakt rul, en kook de eieren hard.

 • We leggen je precies uit hoe je het maakt. De eieren met een vork of eiersnijder in kleine stukjes maken.
 • Maar ook nu de keukens voorzien zijn van alle luxe en genoeg pitjes om een 5 gangen diner te koken, blijven we af en toe stamppotten eten. Cranberry cake met witte chocolade.

Ingredinten gram aardappelen gram prei 5 hardgekookte eieren 2 teentjes knoflook gram mager gerookt spek 3 theelepels kerrie 1 eetlepel mosterd Scheutje melk Naar smaak peper en zout Bereidingswijze Zet de aardappelen op het vuur en kook ze tot ze gaar zijn.

Ongeveer 20 minuten laten koken. Snij de prei in ringen en was ze vervolgens goed, stamppot prei met ei. Aardappelen en prei in een grote pan doen. Ondertussen voorzichtig melk en boter toevoegen op gevoel!

Aardappelen en prei in een grote pan doen.

Prei stamppot van Renske

Tenslotte blokjes kaas er door heen roeren. Een heerlijk recept voor cranberry cake. Voeg de spekjes, mosterd en de in blokjes gesneden hardgekookte eieren toe.

In de oven bij graden in ongeveer 45 min. Bak tegelijk de spekjes, mosterd en de in blokjes gesneden hardgekookte eieren toe. In de oven bij graden in ongeveer 45 min, stamppot prei met ei.

Dit eten geeft je kind gezonde ogen en het is meer dan alleen worteltjes 17 okt Gezondheid! Dit eten geeft je kind gezonde ogen en het is meer dan alleen worteltjes 17 okt Gezondheid.

Hoe maak ik boerenkoolstamppot?

Dit moet je vooral níet doen als ouder 30 okt Gezondheid. Fruit in de braadpan een ui, na 5 min smoor je de gesnipperde paprika mee. Pittige pompoensoep met rode peper 4 personen.

Witte saus met een theelepeltje mosterd bereiden. Als je kerriesaus kiest, dan kunnen de stukjes worst hier doorheen geroerd worden en als afwerking over de opgediende stamppot gegoten worden. In de oven bij graden in ongeveer 45 min. In de oven bij graden in ongeveer 45 min.

Fruit in de braadpan een ui, na 5 min smoor je de gesnipperde paprika mee, stamppot prei met ei. Fruit in de braadpan een ui, na 5 min smoor je de gesnipperde paprika mee? Fruit stamppot prei met ei de braadpan een ui, dan kunnen de stukjes worst hier doorheen geroerd worden en als afwerking over de opgediende stamppot gegoten worden.

JM Ouders Navigation

Preistamppot met gekookte ei en spek Naam. Dit eten geeft je kind gezonde ogen en het is meer dan alleen worteltjes 17 okt Gezondheid.

Een erg gezonde soep dus.

Neem contact op via ons contactformulier. Vis is gezond en licht verteerbaar en dus heel geschikt als voorgerecht. Vis is gezond en licht verteerbaar en dus heel geschikt als voorgerecht.

 • Juliana 29.12.2018 22:24

  Voeg het gehakt en de eieren ook aan de grote pan toe en stamp dit door elkaar. Wat dacht je van kabeljauw met pompoensaus en een topping van zeekraal.

 • Layla 04.01.2019 06:19

  Je gaat ermee akkoord dat deze reactie in ons communicatiemateriaal gebruikt mag worden.

 • Boran 11.01.2019 18:33

  Dit eten geeft je kind gezonde ogen en het is meer dan alleen worteltjes 17 okt Gezondheid. De Flinndal website werkt mogelijk niet goed doordat Javascript is uitgeschakeld.