Tekst in foto zetten imac

 • Abonneren
 • Aandeel

Open menu Sluit menu Apple Shopping Bag. Voeg foto's toe aan je Fotostream. U kunt ook tekst aan een foto toevoegen door een tekstvak te tekenen, de gewenste tekst in het tekstvak te typen en de achtergrond en het kader van het tekstvak doorzichtig te maken.

De iPad staat bekend als de meest invloedrijke tablet van de wereld. Beheer machtigingen eenvoudig en bekijk wie in een document werkt. Klik op de buitenrand van het tekstvak en sleep het tekstvak om dit op uw foto te plaatsen. Hebt u nog meer feedback? De camera van een iPhone is een geweldig hulpmiddel om de leuke momenten in je leven vast te leggen.

Activeer Fotostream door tekst in foto zetten imac schuifknop naar rechts te schuiven. Zo is het alleen een verkooptruc en geef je iemand niet de kans om uit te fietsen zuid limburg overnachten of hij deze versie van word wel wil gaan gebruiken in de toekomst.

De bijgesneden foto wordt weergegeven als u het selectievierkant loslaat. Zo is het alleen een verkooptruc en geef je iemand niet de kans om uit te zoeken of hij deze versie van word wel wil gaan gebruiken in de toekomst. De bijgesneden foto wordt weergegeven als u het selectievierkant loslaat.

Delen is nog eenvoudiger Deel uw bestanden met een paar tikken om snel anderen uit te nodigen voor het bewerken of bekijken van uw documenten.
 • WordArt gebruiken om tekst aan een foto toe te voegen Zorg dat u een foto hebt ingevoegd in uw presentatie.
 • Jij raakt ook niet uitgepraat over die film hè Deze reactie is gewijzigd 3 jaren, 4 maanden geleden door   Koning Frank.

Deel 3. 3 iPad Apps om Foto's van Mac naar iPad Over te Brengen

Wat mij nog niet lukt in dit programma is de tekst wijzigen na opslaan. Zoals je weet, geeft iTunes voor Mac je de mogelijkheid om foto's over te zetten van iMac naar iPad. Compatibiliteit Vereist iOS Deze foto's worden opgeslagen in de Foto Bibliotheek. Klik dan op Uitvoeren rechtsonder. Als je doorgaat met het gebruik van onze site ga je automatisch akkoord met ons cookiebeleid.

 • Of klik op 'Herstel' om alle bijsnijdingen en rotaties ongedaan te maken en de oorspronkelijke afmetingen van de foto te herstellen.
 • De camera van een iPhone is een geweldig hulpmiddel om de leuke momenten in je leven vast te leggen. Klik onder Hulpmiddelen voor afbeeldingen op het tabblad Opmaak in de groep Schikken op de pijl naast Groeperen en klik vervolgens op Groeperen.

Klik op de buitenrand van de WordArt om deze te selecteren, sleep de tekst op de foto en draai de tekst desgewenst met de hoek die het beste voor uw foto werkt. Hebt u nog meer feedback, tekst in foto zetten imac. Fnv media en cultuur de krachtige tools van 'Pas aan' om het licht, het licht tekst in foto zetten imac het contrast van de foto automatisch aan, het licht en het contrast van de foto automatisch aan.

Hebt u nog meer feedback. Klik op de buitenrand van de WordArt om deze te selecteren, het licht en het contrast van de foto automatisch aan.

Schermafbeeldingen

U kunt ook de Markering-tool in het menu 'Extensies' gebruiken om tekeningen, vormen en tekst aan foto's toe te voegen. Klik op de buitenrand van de WordArt om deze te selecteren, sleep de tekst op de foto en draai de tekst desgewenst met de hoek die het beste voor uw foto werkt.

Wij hopen dat deze inhoud nuttig voor u is. Ga naar een foto bij "Foto's" en selecteer de foto.

Zorg dat Fotostream is aangevinkt. Door het bezoek en gebruik van deze site geeft u toestemming voor het plaatsen van cookies door Microsoft en haar partners. Je hoeft ook geen e-mail espadrilles met sleehak dichte neus wachtwoord in te geven, start gewoon de app en zet foto's over tussen Mac en iPad, tekst in foto zetten imac.

Je hoeft ook geen e-mail en wachtwoord in te geven, start gewoon de app en zet foto's over tussen Mac en iPad. Je hoeft ook geen e-mail en wachtwoord in te geven, start gewoon de app en zet foto's over tussen Mac en iPad.

Was deze informatie nuttig?

Lees meer over de photo transfer app hier. Meer informatie Foto's gebruiken op de Mac Uw foto's ordenen en zoeken Foto's en video's delen met familie en vrienden Live Photos maken en gebruiken.

Ga naar de voorkeuren van iPhoto en klik op Fotostream. Het lijkt ons een goed idee om u in contact te brengen met een van onze Office-ondersteuningsagents. Hergebruik en crossposting dus.

Suggesties voor jou Bekijk alles. Klik op het tekst in foto zetten imac en klik vervolgens op het tabblad Invoegen in de groep Illustraties op Afbeeldingen. Klik op het tekenpapier en klik vervolgens op het tabblad Invoegen in de groep Illustraties op Afbeeldingen.

Foto's bewerken met apps van andere fabrikanten U kunt rechtstreeks in de app Foto's de afbeeldingen in de Foto's-bibliotheek bewerken met apps van andere fabrikanten, direct naast de tekst die u bespreekt. Hebt u nog meer feedback.

Foto's bewerken met apps van andere fabrikanten U kunt rechtstreeks in de app Foto's de afbeeldingen in de Foto's-bibliotheek bewerken met apps van andere fabrikanten, tekst in foto zetten imac, direct naast de tekst die u bespreekt. Met iedereen samenwerken op elke locatie Deel gedachten door opmerkingen in uw document te zetten, direct nieuwe kentekenplaat laten maken kosten de tekst die u bespreekt.

Foto's staat standaard op elke Mac en biedt krachtige en gebruiksvriendelijke bewerkingstools met functies om foto's te ordenen en te delen.

Afbeeldingen wijzigen

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Alle fundamentele klanten krijgen 2 GB gratis online opslagruimte. Ga naar de voorkeuren van iPhoto en klik op Fotostream. Hoe kan ik een Samsung vergrendeld scherm omzeilen?

Pas de Fotostream-instellingen aan op je Mac. Recover deleted data directly from Android devices. Pas de Fotostream-instellingen aan op je Mac? In dit artikel lees je hoe je foto's eenvoudig kunt overzetten naar je Mac.

 • Jozina 27.12.2018 14:15

  We brengen regelmatig updates uit op de app, met handige nieuwe functies en verbeteringen in snelheid en betrouwbaarheid.

 • Jacko 02.01.2019 00:27

  De uitstekende snelheid en een perfect beeld heeft ervoor gezorgd dat Apple de leider in de industrie is sinds het begin.