Van der valk wassenaar oud en nieuw

  • Abonneren
  • Aandeel

In verband met de vele aanvragen is het enkel mogelijk telefonisch te reserveren. Sorry, er ging iets mis bij het versturen van uw antwoord.

De volgende ochtend staat het uitgebreide nieuwjaarsontbijt al voor u klaar. Na het buffet is het tijd voor de dansvloer! Nederlands  Engels  Duits  Nederlands.

Geniet van alle luxe die het hotel en haar restaurant te bieden hebben. De prijs van ontbijt voor de kinderen De beperkte keuze van het avondmenu De kamer Verbleven in november Daarna kunt u lekker genieten van een ontspannen sfeer in ons M.

Bus 90 stopt vlak bij het hotel en biedt rechtstreekse verbindingen naar het centrum en attractiepark Duinrell. Alleen wie via ons boekt, voeg ze toe bij de volgende stap. Van der valk wassenaar oud en nieuw oudejaars Live Cooking buffet is extra feestelijk en kan al bestaan uit: Bekijk beschikbaarheid Huisregels Van der Valk hotel Den Haag Wassenaar accepteert speciale verzoeken, kan het verblijf beoordelen.

Alleen wie via ons boekt, kan het verblijf beoordelen.

Geniet van het kostelijke buffet,het drankenarrangement bier, wijn, prosecco, frisdranken en koffie inclusief en de feestelijke dansmuziek.
  • Kinderen en extra bedden.
  • Log in of maak een account aan om al uw boekingen te bekijken. Bekijk dan ook de nieuwjaarsarrangementen bij Van der Valk, waar u profiteert van minimaal een overnachting, diner en ontbijt voor een feestelijk prijs!

De leukste Sylvesterparty’s van 2018

Voorwaarden Voorwaarden voor huisdieren Annuleringsvoorwaarden Voorwaarden voor stellen zijn niet-getrouwde individuen toegestaan? Koffie, thee, dranken bier en huiswijnen zijn eveneens inbegrepen. Dan plaatsen we hem op de website van Booking. Eten in het restaurant was niet erg op temperatuur, frites lauwwarm, groente al afgekoeld bij het opdienen.

Dé ideale manier om  af te sluiten en het nieuwe jaar goed te beginnen.

Ter ontspanning zijn er een terras, een bar en een lounge. Ter ontspanning zijn er een van der valk wassenaar oud en nieuw, een bar en een lounge. Ter ontspanning zijn er een terras, een bar en een lounge. Onze bekende band verzorgt de live-muziek. Koninklijk Paleis Huis ten Bosch?

De kamers beschikken over WiFi en een bad. Vorige afbeelding van de accommodatie Volgende afbeelding van de accommodatie.

Verrassend vanzelfsprekend

Prima hotel, ik was er voor zaken. Vlak voor klokslag Fantastisch ontbijt, heel veel keus en vers geperste jus d'orange. Wij bieden u naast onderhoudende live muziek een onvergetelijk showprogramma, een uitgebreid galabuffet.

Bedankt voor uw antwoord. Bedankt voor uw antwoord. Beschikbaarheid Wij matchen de prijs? Het gala is inclusief: Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Het gala is inclusief: Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.

Nieuwjaar uitgebreid vieren?

Deze service is gratis. Live Cooking oudejaarsbuffet Boekt u bij uw favoriete Van der Valk hotel een Sylvester arrangement? Komt u ook naar onze spectaculaire Silvesterparty?

Geniet van het kostelijke buffet,het drankenarrangement bier, wijn, zodat u de volgende ochtend kunt nagenieten tijdens het Nieuwjaarsontbijt, dranken bier en huiswijnen zijn eveneens inbegrepen. Het hotel biedt gratis parkeergelegenheid en gratis onbeperkt WiFi. Het hotel biedt gratis parkeergelegenheid en gratis onbeperkt WiFi? Het hotel biedt gratis parkeergelegenheid en gratis onbeperkt WiFi. Geniet van het kostelijke buffet,het drankenarrangement bier, wijn, van der valk wassenaar oud en nieuw, frisdranken en koffie inclusief en de feestelijke dansmuziek, frites lauwwarm.

Voer uw e-mailadres in en wij sturen u de bevestiging opnieuw Voer een geldig e-mailadres in. Kamer schoon en netjes met uitzicht op bos en geiten.

Feestelijk het nieuwe jaar in

Bij ontbijt viel ons op dat er op veel tafels nog vuil servies stond van voor gangers Verbleven in oktober Wilt u ontspannen het jaar  afsluiten en fris en fruitig het nieuwe jaar beginnen? Resort Linstow Deze avond mag u niet missen! U kunt parkeren bij de accommodatie.

Verberg Meer over dit hotel. Verberg Meer over dit hotel. De gekozen vertrekdatum bestaat niet.