Wasmachine maakt veel herrie met centrifugeren

 • Abonneren
 • Aandeel

Ook kan de trommelkruis gebroken zijn dan schuurt de trommel tegen voor kant van de bak. Daarnaast is het geluid tijdens de centrifuge een enorm gebonk.

Beweeg de trommel op en neer en kijk of er speling op zit, ik heb het vermoeden dat het de trommellagers zijn. Om de poten te stellen moet u eerst de borgmoeren losmaken, alvorens u de poten kunt stellen. Halverwege beide zijkanten zitten 2 schroeven met zeskant maat 8. Miele maakt veel lawaai bij centrufigeren Hallo, Onze Miele W wasmachine maakt bij het centrifugeren veel lawaai.

Als je geluk hebt zit de filter een beetje verstopt, waardoor het water wel weg gepompt wordt, maar niet snel genoeg. Zorg ervoor dat deze stevig tegen de behuizing van de machine gedraaid zitten en doe dit zéker voordat u uw volgende wasbeurt doet.

Heeft iemand enig idee of hier wat aan te doen is. Heeft iemand enig idee of hier wat aan te doen is. Kijk dan eens op wasmachine huisarts susan van der spek voor meer handige oplossingen! Kijk dan eens op wasmachine reparatie voor meer handige oplossingen.

Wanneer ik mijn wasmachine start krijg ik een extreem hard geluid geratel, maar na enkele minuten verdwijnt deze geluid maar komt weer op wanneer trommel begint te zwieren enkel heb ik opgemerkt dat mijn trommel niet mee wil draaien samen met dat geluid pfff,, geen gepiep enkel in begin, wasmachine maakt veel herrie met centrifugeren, maar na enkele minuten verdwijnt deze geluid maar komt weer op wanneer trommel begint te zwieren enkel heb ik opgemerkt dat mijn trommel niet mee wil draaien wasmachine maakt veel herrie met centrifugeren met dat geluid pfff.

Wanneer ik mijn wasmachine start krijg ik een extreem hard geluid geratel, heb het gevoel dat er iets mis is met mijne trommel, geen gepiep enkel in begin, maar na enkele minuten verdwijnt deze geluid maar komt weer op wanneer trommel begint te zwieren enkel heb ik opgemerkt dat mijn trommel niet mee wil draaien samen met dat geluid pfff.

Jammer dat ik dit niet eerder heb kunnen constateren ,had me een hoop geld gescheeld!

De jarige moeder van mijn vrouw gaat helaas binnen zeer korte tijd overlijden.

Langs achter is de trommel volledig dicht dus het moet er langs voren uit. De vaatwasser reinigen Veel mensen vergeten de va. Nieuwe wasmachines willen nogal eens een jank of fluittoon laten horen tijdens het centrifugeren met hoge toerentallen. Ik moet het met een torque schroevendraaier doen en die had ik op het moment niet bij de hand. ForumEmperor - 1 dec.

 • Er stond ook deze foutmelding: Ik heb in het slangetje geblazen en het lijkt nu te werken.
 • Je hebt hiervoor nodig een waterpas en de meegeleverde sleutel.

Kijk dan eens op wasmachine reparatie voor meer handige oplossingen. Kijk dan eens op wasmachine reparatie voor meer handige oplossingen. Kijk dan eens op wasmachine reparatie voor meer handige oplossingen. Er zou iets tussen de trommel en kuip kunnen zitten, om te controleren of de lagers versleten zijn, Dit type staat niet bekend als herrie maker. Kijk dan eens op wasmachine reparatie voor meer handige oplossingen?

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Hallo, Dit type staat niet bekend als herrie maker! Voor meer informatie graag het volledige type nummer, staat in de deurrand. Stappenplan om de wasmachine lagers zelf te vervangen: Zorg ervoor dat deze stevig tegen de behuizing van de machine gedraaid zitten en doe dit zéker voordat u uw volgende wasbeurt doet.

Ik krijgt deze foutmelding van Spotify: Tijdens het centrifugeren zal de wasmachine vaak het meeste herrie maken. Ik krijgt deze foutmelding van Spotify: Tijdens het centrifugeren zal de wasmachine vaak het meeste herrie maken.

Ik krijgt deze foutmelding van Spotify: Tijdens het centrifugeren zal de wasmachine vaak het meeste herrie maken. De poten van de wasmachine moeten stevig op de vloer staan.

Uw wasmachine maakt herrie?

Hieronder een overzicht van mogelijke oorzaken van het probleem 'Wasmachine maakt herrie', met een kosten indicatie. Echter zijn er genoeg reparateurs welke de kosten om u machine te onderzoeken verekenen met de aankoop van een nieuwe  wasautomaat, mochten de kosten te hoog naar u mening zijn. Als er iets tussen zit dan verwijderen via de opening van het verwarmingselement of via de opening waar de afvoer op de kuip zit.

Heb je enig idee en heb ik alles nu beantwoord. Henk Vaste Beantwoorder Geregistreerd op Berichten:. De was is dan nog niet goed verdeeld en dus gaat de machine bokken. Ik hoor het wel. Als n hiervan los of stuk is geeft dit afwijkend geluid. Meestal vermindert dat geluid wasmachine maakt veel herrie met centrifugeren wel, wat kan ik doen. Ik hoor het wel. Meestal vermindert dat geluid nog wel, nadat bepaalde onderdelen voldoende zijn ingelopen.

Verbindingsfout, nadat bepaalde onderdelen voldoende zijn ingelopen.

Populair in Elektronica & TV

Is het geuid een gebonk, geratel of gepiep? Deze Zitten nog vast Heb de kuip naar beneden gedrukt en ik voel geen bodem. Indesit wasmachine hoop lawaai tijdens het centrifugeren.

De was is dan nog niet goed verdeeld en dus gaat de machine bokken. De was is dan nog niet goed verdeeld en dus gaat de machine bokken. De was is dan nog niet goed verdeeld en dus gaat de machine bokken.

 • Mees 07.01.2019 09:29

  Schokbrekers vervangen maar de machine werd daar maar iets rustiger van.

 • Len 14.01.2019 14:09

  Vaak zit de trommel niet meer goed in het midden of je hebt plastic deeltjes in je afvoer pomp zitten waaruit blijkt dat dit uit de voorkant van de kunststof bak is gekomen. Er zit dus prut onder in de machine.

 • Gabe 22.01.2019 17:26

  Wanneer u klaar bent, moet u niet vergeten om de borgmoeren weer op zijn plaats te schroeven.